Šablona stránky – SEO klíčová slova

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Šablona stránky – SEO klíčová slova

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  pavelnora a poslední změna je stará 8 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #25764

    pavelnora
    Participant

    Používám na dvou webech šablonu ZeeReputation, při SEO testu mi jedny stránky indexují v pořádku SEO keywords s hustotou slov, ty druhé napíší pouze název šablony. Neví někdo jak to opravit?

    http://www.silaseo.cz/seo-test/treeservice.cz
    http://www.silaseo.cz/seo-test/limestone.cz

    #25785

    admin
    Keymaster
    Web

    Šablona ZeeReputation je už sice postarší, ale způsobovat by to snad neměla… Díval jsem se, že používáte pro SEO plugin All in One SEO Pack, ale ten budete mít asi také nastavený stejně. Zkusil bych ještě změnit šablonu např. na základní Twenty Sixteen a pak zkusit web ještě jednou otestovat, ale patrně to bude nějaký problém na straně používaného nástroje “Síla SEO”. Ani ve zdrojovém HTML jsem si na první pohled nevšiml žádného problému… Nemohl jste ten web testovat ještě ve chvíli, kdy tam nebyl žádný obsah?

    Pokud jsem si dobře všiml, tak je problém hlavně s hustotou klíčových slov?

    #25800

    pavelnora
    Participant

    Změnu šablony jsem zkoušel jako první, v jiné jsou dle SEO testu klíčová slova a jejich četnost v pořádku. Ještě jsem si všiml jedné zvláštnosti, mám na stránkách pluginem zakázané komentáře a pokud je povolím a na stránce se mi zobrazí okénko k vkládání komentářů, při SEO testu se klíčová slova a jejich četnost skládají právě z textů a hlaviček z okna komentářů, tomu už nerozumím vůbec. Seo plugin mám nastavený stejně jako na druhých stránkách..

    #25801

    pavelnora
    Participant

    Nevím jestli je to správné řešení, ale do header.php jsem vložil <!– CSS –> a klíčová slova jsou tam. Na druhých stránkách to nemám a konzistence klíčových slov funguje stejně. Je to OK ?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti