Šablona je alfa a omega všeho

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  VHR a poslední změna je stará 7 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #31347

    VHR
    Participant

    Dost dlouho jsem nechápal proč na téma WordPress nejsou žádné pořádné učebnice s příklady a tak podobně. Časem jsem pochopil, že to ani není možné. Všechno se odvíjí kolem použité šablony, která je srdcem všeho. Je to tak? Nebo mi ještě něco uniká? Pokud nekecám tak se táži proč v oblasti šablon neexistuje něco jako vnitřní schema těch šablon. Nyní třeba zvažuji možnost zakoupení hostingu na miowebu. Je to silná a dost hodně kvalifikovaná skupina a zdá se, že hosting u nich je postaven na kapacitním hardwaru takže WordPresová stránka by taktéž rychle reagovala ale hned na začátku jsem narazil na naprostou blbost – viz obrázek níže, jinak webová adresa zde

    Šablony webů


    Co to, sakra, je ??? Již vím, že každá šablona má jakési vnitřní schema ale oni zobrazili naprosto nic neříkající obrázky. Vždyť to k ničemu není. Jak si na základě toho něco vybrat? To nejde. Klíčově důležité je přece vnitřní schema těch šablon. Přece každá aplikace vyžaduje jiné vnitřní schema. Je nesmysl abych si to všechno tzv. zkoušel, zkoumal a pamatoval. Poraďte, prosím, co s tím? Mám na věc nesprávný názor?

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti