Šablona – jaký content importovat, aby fungovala přední strana jak má?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Šablona – jaký content importovat, aby fungovala přední strana jak má?

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  paldo a poslední změna je stará 10 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #18438

    paldo
    Participant

    Zdravím,
    zakoupil jsem si šablonu a jejá úvodní strana by měla vypadat takhle: http://demo.themeum.com/?product=sportsline

    Podle instrukcí mám přenastavit na statickou stránku, což jsem udělal. JAko hlavní stránku dát “home” a na příspěvky “blog”.

    Jenmože ve WP tyto stránky nemám a když je vytvořím, tak to nefunguje. Psal jsem na podporu a prý mám importovat demo content. ( http://www.themeum.com/question/how-make-home-template-as-in-the-demo#answer-1415 )
    Bohužel ani po druhý odpovědi stále nechápu oč jde. Vím, kde IMPORT najdu, ale netuším, co mám importovat pro získání stránek. Proto se obracím zde. Má angličtina není nejlepší a po druhém dotazu na SUpport jsem stále endosáhl odpovědi. Moje stránka je get-prohockey.eu..

    Mnohokrát děkuji a budu vám velmi vděčný za každou pomoc, protože už opravdu nevím, nikdy jsem takový problémy se zakoupenou šablonou neměl :/

    #18439

    admin
    Keymaster
    Web

    Součástí staženého balíčku se šablonou obvykle bývají i nějaké pluginy a často i demo obsah, pomocí kterého naimportujete stránky s různými zápisy jako ukázkou pro další tvorbu stránek. Smažte všechny vytvořené testovací stránky (zejména Home), najděte importní soubor (obvykle nějaký .xml soubor v balíčku se šablonou) a pak ho naimportujte v menu Nástroje – Import.

    #18440

    paldo
    Participant

    Jéjej já jsem hňup :D
    Samozřejmě, bylo to v jiné složce než šablona, vůbec mi to nedošlo.
    Děkuji za bezvadnou, stručnou a jasnou odpověď, díky které mi to hned cvaklo. Opravdu jste mi velmi pomohl, ještě jednou velké díky! :)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti