Šablona DW Timeline (PRO)

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Michal Janata a poslední změna je stará 9 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #21059

    Michal Janata
    Participant
    Web

    Ahoj, nemáte s ní někdo nějaké zkušenosti? Jde mi asi hlavně o stránkování archivu “page1” atd….. chtěli by jsme mít na stránkách oddílu číslování archivu stejně jako je to na FB. Tedy podle let alespoň, a pokud by byly i měsíce, jako je to u FB stránek tak by to bylo super. Popřípadě, neznáte někdo nějaký plugin který by to umněl?
    Děkuji za info

    #21070

    admin
    Keymaster
    Web

    Takže používáte šablonu DW Timeline Pro, kde jsou po pravé straně odkazy na jednotlivé stránky, které byste chtěli zaměnit za klasický archiv podle data? WordPress archivy standardně používá, takže např. zde najdete přehled listopadových příspěvků na tomto webu (URL /2014/11). Ale nevím, jestli to umí i verze zdarma, aby se to dalo vyzkoušet? Jak to vlastně u šablony funguje? To je klasické stránkování, např. po deseti příspěvcích?

    #21071

    Michal Janata
    Participant
    Web

    Momentálně mám jen verzi FREE a ta stránkuje po 10 příspěvcích. A nikde to nejde přenastavit. Jde mi prostě o to, aby místo stránek byl třeba tučně rok a pod ním normálním písmem měsíce ve kterých jsou na webu nějaké příspěvky. Nejlepší když by to byly jen roky a po rozkliknutí by se ukázaly i měsíce. A taky nevím, jestli ta úvodní fotky jde zmenšit. Jde mi hlavně aby nebyla tak vysoká, na menších rozlišeních to bere strašně místa.

    Testovací stránky máme tady: http://zkouska.palia.cz/

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti