Šablona California – Nezobrazování

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Šablony, CSS (zobrazení webu) Šablona California – Nezobrazování

Zvolené téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 8 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)
  • Autor
    Příspěvky
  • #19672

    admin29
    Participant

    Zdravím,

    před krátkou dobou jsem začal pracovat na webu pro rodinnou restauraci a v šabloně California se vyskytl problém a nevím si s ním rady.Vše jsem dělal podle návodu tvůrců šablony, ale nic se nezměnilo.

    http://www.ukocouraolivera.cz

    Po zakoupení šablony jsem se dal do vytváření stránek, vše jsem před tím nastavil jak bych měl podle tohoto odkazu.
    http://support.avathemes.com/knowledgebase/california-setting-homepage/

    a ukázkový web > http://themeforest.net/item/california-restaurant-hotel-shop-wordpress-theme/full_screen_preview/6106949

    Abych Vám vše vysvětlil, tak součástí stránek jsou animované obrázky (paprika, rajčata) a ty se objeví při načtení webu. Bohužel, když jsem si nastavil Homepage, tak tyto blbůstky zmizí a nechtějí se objevit, přitom na Homepage ukázkového webu jsou. Řeknete si, neřeš to, ale dělám to jako zakázku a je to po mě vyžadováno. Jsem z toho v koncích, celá šablona je špatně přizpůsobitelná..

    Rád bych se Vás tedy zeptal, jestli nevíte, kde je problém, jak jek mohu vyřešit a kde se nachází (php) soubory webu, jsem opravdu začátečník a byl bych vděčný za pomoc, čím delší tím lepší.

    Děkuji :)

    #19673

    mirekk
    Participant
    Web

    Ale já tam ty obrázky vidím

    Attachments:
    #19675

    admin29
    Participant

    Jistě, ale na úvodní stránce chybí a já nevím v čem je problém, když jinde jsou.

    #19676

    admin29
    Participant

    Takto to vidím, úvodní strana.

    Attachments:
    #19678

    mirekk
    Participant
    Web

    Nějak nechápu. Máte ještě nějakou jinou stránku jako úvodní, kromě ukocouraolivera.cz ? Na této totiž obrázky jsou. Pokud je tam nemáte, zkuste kombinaci Ctrl+F5 (případně i Ctrl+Shift+N), nebo jiný prohlížeč. Já zkoušel v Chrome, IE, Firefoxu, Sea Monkey. A všude obrázky jsou.

    #19680

    admin29
    Participant

    Nemám, mám úvodní stranu se šablonou homepage. A a žádném stolním počítači se mi obrázky na úvodní straně nezobrazují. Zobrazí se pouze na mém notebooku. Kombinace jsem zkoušel, ale nepomohly.
    Na žádném stolním počítači, to je můj poznatek. Nevím, kde by mohla být chyba.

    Stejně tak, ne každý prohlížeč zvládne otevřít menu. IE vůbec. Neutšíte, jak by se vše dalo upravit? Popravdě, Vám se to zobrazuje správně, mi na každém počítači jinak…

    #19681

    mirekk
    Participant
    Web

    Tak to opravdu víc nedokážu poradit. Právě zkouším na třetím počítači – 2x stolní, 1x notebook. Na každém jiný OS, jiné prohlížeče. Vše je korektně zobrazené.

    #19683

    admin
    Keymaster
    Web

    Nemáte třeba nějaký problém s počítačem? Nemůže to souviset s tím, že jste někde přihlášen do WordPressu a pokud nejste, tak to všechno funguje? Také jsem si včera animovaných obrázků všiml, vše se bez problémů zobrazovalo. Ale dnes už tam je jiná šablona?

    #19705

    admin29
    Participant

    Zdravím, nakonec jsem to vyřešil jinou šablonou. Opravdu mě to vytáčelo. I v práci na stolním to nefungovalo, naproti tomu na stolním s IE 8 vše fungovalo. Opravdu jsem na to neměl trpělivost. Děkuji, za snahu, moc si toho vážím. Děkuji :)

    #19710

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky za info. Šablona California by měla fungovat (a rozhodně to vypadalo zajímavě). Jediné, co mě napadá je, že jste neměl nainstalovanou nejnovější verzi, kde došlo v posledních měsících k mnoha opravným aktualizacím (třeba fungování v IE, atd). Šablona Rosa ale vypadá také dobře…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti