šablona

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  adminteddy a poslední změna je stará 7 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #31222

    adminteddy
    Participant

    Prosím naléhavě o radu. Vybral jsem si šablonu Mantra (popř. Finance up), kde jsou na úvodní stránce vždy 3 až 4 sloupce. Po instalaci a aktivaci se mi při práci se šablonou za žádnou cenu nedaří ony sloupce zobrazit. Vždy je tam jen úvodní fotka pod Menu, ale sloupce mi nelze nijak nastavit. Poradíte prosím cestu? už jsem zoufalý:-( M.

    #31243

    JKovac
    Participant

    Dobrý den,

    pro možnosti nastavení šablony Mantra musíte mít nainstalovaný plugin Cryout Serious Theme Settings.
    Pak přejdete v administraci Vzhled – Mantra Setings – Stránka prezentace. Zde povolte Stránku prezentace, případně si proveďte další nastavení.

    #31244

    adminteddy
    Participant

    Děkuji pěkně za odpověď. Nainstaloval a aktivoval jsem doporučený Plugin, ale ty 4 sloupce se mi tam dostat nepodařilo:-( Já chci docílit toho úplně základního nastavení šablony – viz https://wordpress.org/themes/mantra/

    …tzn. jedna velká fotka nahoře a hlavně pod ní 4 fotky ve sloupcích, do kterých pak mohu napsat text. Poradíte co s tím? Děkuji. Martin

    #31254

    JKovac
    Participant

    Nevím jaké jste již prováděl nastavení, máte nainstalované pluginy atd. co může ovlivnit zobrazení šablony, ale mělo by opravdu stačit provést:

    V administraci – Nastavení – Zobrazování – Na úvodní stránce zobrazit zde nastavit Nejnovější příspěvky a kliknout na Uložit změny

    Pak Vzhled – Mantra Settings – Stránky prezentace – Zapnout stránku prezentace zde nastavte Povolit a již by mělo být funkční Vámi požadované zobrazení.
    Pak již si níže můžete nastavit jestli a kolik chcete na stránce zobrazit příspěvků, upravit si slider a dole máte Sloupce stránky prezentace o které Vám jde. Zde si zvolíte počet sloupců a obsah.

    Pokud Vám to nefunguje, bude něco zobrazení šablony ovlivňovat. Zkuste deaktivovat pluginy, které by mohly mít vliv na zobrazení. Aktualizujte WP. Zkuste šablonu deaktivovat, nachvíli zvolit jinou a pak znovu aktivovat Mantru. Případně ji smazat a nainstalovat znovu.

    #31255

    adminteddy
    Participant

    Děkuji pěkně za odpověď. Zkusím to dle Vašeho návodu. Hezký den! Martin

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti