Různá loga na různých stranách

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Různá loga na různých stranách

Štítky: , ,

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  mpad a poslední změna je stará 8 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #26559

    mpad
    Participant

    Chtěla bych mít dvoujazyčný web – jazyková mutace vytvořená prostřednictvím pluginu. Nicméně potřebovala bych pro každou mutaci jiné logo. Poradíte někdo, jak lze tady toho docílit? Existuje na to nějaký plugin, nebo je to složitější cesta?

    #26560

    Azifaral
    Participant
    Web

    Nevím sice jaký plugin pro jazykovou mutaci používáte, ale v případě WPML na to žádný plugin neexistuje a muselo se to dělat ručně, tzn. přímý zásah do kódu toho záhlaví. Navíc v případě WPML byl ještě jeden problém v případě loga a to, že on i proklik na tom druhém webu proklikával na první. Což bylo velmi nepříjemné. A opět to řešil jenom ruční zásah.

    A myslím si, že to bude i u jiných pluginů stejně. Když jsem se ptal proč to neřeší ty pluginy samy, tak jsem dostal trošku alibistickou odpověď, že to je složité a je tam velká závislost na šabloně atd. No tomu moc nevěřím, protože implementace loga je jasně definovaná wordpressem, ale bohužel.

    #26566

    mpad
    Participant

    Tak nějak jsem podobnou odpověď očekávala :-) Děkuji, takže směle do toho! A budu doufat, že se zadaří.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti