Registrace členů

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  tridac a poslední změna je stará 9 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #22189

    tridac
    Participant

    V poslední době se mi na stránkách začali registrovat do sekce uživatelů týpci z automatů s koncovkou gmail.com a za poslední dva týdny cca 15 registrací, které si nepřeji. smazal jsem je, naskočí ihned znova a pod jiným emailem se stejnou koncovkou. Vypnul jsem možnost registrace kohokoliv, ale upgrade toto vždy zapne a chodí to znovu. Poradí někdo co s tím? Jde blokovat tento druh spamu nebo co to je??

    #22190

    Azifaral
    Participant
    Web

    Zdravím, stejný problém jsem řešil taky na http://www.vlasyaucesy.cz a my díky zaměření máme návštěvnost i z venku a tak se ti spameři velmi rychle objeví. A obecně se tomu problému nevyhne asi nikdo. :)

    Buď si tam nainstalujte Capcha, ja to nakonec rešil pomocí Capcha pluginu od Bestwebsoft.

    Pokud nemáte rád Capcha, tak doporučuji WP-SpamShield Anti-Spam, který vytvoří bez Capcha antispam ochranu a opravdu velmi dobře funguje. Jenom jsem měl pocit, že trošku vytíží systém, což by ale bylo logické, ale možná to byl jenom můj pocit. Zase je to opravdu komfortní ochrana, kterou uživatel ani nevidí, ale je aspoň z mé zkušenosti 100% funkční.

    #22192

    tridac
    Participant

    Díky za tip, použil jsem druhou možnost, nainstaloval ale zkusil jsem zaregistrovat nesmysl a zcela bez problému mě to pustilo a poté mi to oznámilo, že program našel spam, ale osoba je registrována a aktivní. Asi nastavení, jenže tam je toho trošku povícero.
    Zkusil jsem ještě pozapínat nastavení, ale registrační formulář se normálně vyplní, odešle a potvrdí registrace v seznamu včetně potvrzovacího emailu, nevidím zcela žádný zásah do registrace.

    #22193

    tridac
    Participant

    Přiznám se, že nemám tušení jak nastavit program tak aby bránil či jakkoliv omezil možnost registrace kohokoliv na mé stránky.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti