Řazení widgetů vedle sebe

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  ZiPeR a poslední změna je stará 8 let, 11 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #22889

    ZiPeR
    Participant

    Zdravím,
    už si nevím rady a proto píšu sem.

    Na této stránce http://www.hryfree.cz bych potřeboval, aby slider byl zarovnán vlevo pod nadpisem, widgety vyhledávání a ikony se sociální sítí zůstaly nad sebou a v rovině se sliderem. Vím že se to styluje v CSS ale nemůžu přijít na to, co mám konkrétně stylovat.

    Dále nevím jak odstranit u náhledu článků ten počet komentářů s nápisem 0. Komentáře mám stejně z facebooku, tak je to tam zbytečné.

    A ještě nevím jak přeložit nápis Continue Reading a tlačítko s vyhledáváním, v programu Poedit jsem možnost překladu těchto polí nenašel.

    Děkuji mnohokrát za každou radu.

    #22896

    admin
    Keymaster
    Web

    V souboru style.css máte pro .site-header .widget definováno zarovnání doprava pomocí float: right; Stačí to změnit nebo zcela zrušit a mělo by to fungovat. Potom si ale budete muset pohrát s umístěním vyhledávání a sociálních ikon, protože jinak zůstanou nepěkně umístěné vpravo nahoře.

    Šablona Hiero totiž podle náhledu žádné horní boxy ani widgety nemá, takže jste je tam nějakým způsobem natvrdo doplnil? V tomto případě je třeba dávat pozor už při původní úpravě šablony a počítat s tím, kde a jak se budou zobrazovat a podle toho je obalit příslušnými prvky… Těžko také odhadovat, co bylo původní stylování a co jste už nějak upravil…

    Počty komentářů jsou definované v souboru content-single.php jako parametry funkce comments_popup_link(). Ale číslo by se mělo měnit, i když někdo zadá komentář z Facebooku? A je to také odkaz přímo na možnost vložení komentáře ke konkrétnímu článku…

    Výraz “Continue reading” možná pochází ze zastaralé verze češtiny, zkuste prosím přeinstalovat WordPress (menu Nástěnka – Aktualizace – Přeinstalovat).

    #22899

    ZiPeR
    Participant

    Děkuji, funguje to. Vyhledávání a sociální ikony tedy zkusím v CSS nějak ostylovat.

    Jinak v šabloně je místo pro widgety s názvem Header, tam jsem všechny 3 widgety umístil.

    U těch komentářů sem našel jen tohle. V php se nevyznám a i když jsem to smazal tak číslo tam nadále zůstává.

    
    <?php if ( ! post_password_required() && ( comments_open() || '0' != get_comments_number() ) ) : ?>
    
    		<span class="comments-link"> <?php comments_popup_link( __( '0', 'athemes' ), __( '1', 'athemes' ), __( '%', 'athemes' ) ); ?></span>
    
    		<?php endif; ?>
    
    

    Ještě mě napadá potom takový dotaz: Jak zmenším velikost hlavičky? Aby to nezabíralo tak velkou část stránky.

    #22905

    ZiPeR
    Participant

    Edit: tak komentáře už mám. Díky za radu.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti