Propojení Custom Post Type

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #22315

    Libor-Matejka
    Participant
    Web

    Zdravím,

    Mám vytvořené CPT – Novinky, Hry, Videa, Fotogalerie, Recenze atd. Ale potřebuju to celé propojit. Tedy když tvořím novinku, ať mohu vybrat, ke které hře patří a opačně – aby na stránce se hrou byl v sidebaru boxík s posledními cca 5 novinkami, videi, fotogaleriemi a odkaz na recenzi.

    A zase – pokud píšu recenzi, tak ať mohu přiřadit k jaké hře to je a na stránce se hrou bude v sidebaru odkaz na tu recenzi. A na stránce s recenzí bude odkaz i na další info o hře – tedy v sidebaru recenze by mělo být kompletní info o hře: novinky, videa fotogalerie atd.

    Potřebuju tedy udělat herní profil stránky, který bude mít svoje herní menu, ktereé bude sbírat kompletní informace. Jdou nějak Custom post type propojit? Nastavit jim nějakou příbuznost?

    Díky

    Libor

    #22338

    admin
    Keymaster
    Web

    WordPress zatím bohužel nemá relační tabulku, takže obecně se nabízí několik dalších řešení. Často se používají uživatelská pole (Custom fields), do kterých se toto propojení ukládá. Pro vytvářenou novinku tak vyberete hru (ve vytvořeném vlastním metaboxu) a její ID uložíte jako uživatelské pole. Ale pro složitější projekty to není moc ideální způsob a pak nastupuje např. oblíbený plugin Posts 2 Posts. Ale jsou i další možnosti (a pluginy), podívejte se prosím na související témata.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti