Prohlížení PDF

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  weskomfort a poslední změna je stará 9 let, 11 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #6812

    toredor
    Participant

    Ahoj,

    mohl by mi doporučit někdo nějaký schopný prohlížeč PDF přímo na webu. Klidně i placený? Potřebuji aby uměl vzít celý soubor PDF a zobrazit obsah. Nejlépe aby uměl listovat.

    Díky za každou odpověď

    #18169

    mirekk
    Participant
    Web

    Na to není potřeba žádný prohlíčeč. Pdf soubor stačí nahrát nejlépe do složky Uploads, do příspěvku vložit pomocí funkce Vložit/upravit mediální soubor (jako typ zvolit Iframe). Soubor se pak rovnou zobrazí a záleží na prohlížeči, jak si poradí se stránkováním, zoomem atd.

    Já používám pro malé soubory, třeba tady: http://www.4koridor.cz/archives/11767/

    Ještě mě napadlo: nevím, jestli WP v základu má v editoru možnost vložit mediální soubor(má to ikonku nav ýšku postaveného filmu). Já používám Ultimate TinyMCE, takž jí tam mám. Ale to už by asi bylo to nejmenší

    #18170

    toredor
    Participant

    Hledám něco podobného jako toto: http://codecanyon.net/item/wordpress-flipper-20-flipbook-style-slider/full_screen_preview/2480838 ale aby uměl otevřít PDF

    #18326

    toredor
    Participant

    Ahoj,
    potřebuji poradit nějaký osvědčený prohlížeč PDF tak aby tam byla animace při otočení stránky. Klidně i placený s co nejjednodušším ovládáním>

    Díky

    #18333

    weskomfort
    Participant
    Web

    třeba něco takové??

    #18337

    admin
    Keymaster
    Web

    Trochu jsem už dříve možnosti “hezkého” zobrazování .pdf souborů zkoumal, takže to sem dávám (možná to už není celé aktuální)…

    Nejdříve je potřeba nějaký prohlížeč. Pro samotné .pdf soubory jich sice existuje mnoho, ale jsou pouze základní (tedy něco jako Acrobat Reader), které umožňují pouze překlikávání mezi stránkami, atd. Příkladem může být plugin Google Doc Embedder.

    Další řešení jsou už většinou placená, např. velmi povedený FlexPaper (měl by umět rovnou zobrazovat .pdf soubory).

    Dále mě ještě napadá nějaká externí služba, např. ISSUU (viděl jsem u jednoho klienta v akci, plugin Issuu PDF Sync) či Scribd (plugin Scribd Doc Embedder), kam se .pdf soubor nahraje, oni ho zpracují a na webu se bude načítat z této služby.

    Mnohem větší nabídka existuje pro zobrazení samostatných obrázků (a galerií), ale pak by se musel ještě vyřešit převod .pdf souboru na jednotlivé obrázky (každá stránka = 1 obrázek). Prohlížeče galerií totiž neumí pracovat přímo s .pdf soubory, ale pouze s jednotlivými obrázky. Příkladem může být Page Flip Image Gallery (ukázka)
    či WordPress Flash Page Flip (ukázka).

    Je možné také zkonvertovat .pdf soubory do flashového .swf (nástroj SWFTOOLS) nebo automaticky na obrázky (Pdf to Image web gallery creator and tools) ale to už je složitější řešení. Můžete také převádět .pdf soubory na obrázky ručně či pomocí nějaké služby.

    sonab: Ohledně Real3D FlipBook jsem tam nějakou (poměrně novou) zmínku o prohlížení .pdf souborů viděl, ale moc se mi to nezdá (aneb co znamená “premade”).

    + New – view / download pdf (needs to be premade)

    #18340

    weskomfort
    Participant
    Web

    jj tak omluva. Mělo to být funkční v nové verzi, ale podle diskuze se zatím asi nepovedlo.

    I purchased your plugin but it doesn’t seems to work. Installation ok but upload via url pdf and zip file doesn’t work. Some option like button download pdf and button downlad page, remaning active also I deactive and save change.

    It does not support direct PDF-s. It supports png and jpeg pages.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti