Problémy s programom Poedit

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Tomáš a poslední změna je stará 7 let, 5 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #29284

    Jurajkelfner
    Participant

    Dobrý deň prajem,
    Už dlhšie sa pokúšam vyriešiť problém s prekladom témy esell.Pred tým som s tým nemal žiadne problémy ani pri tejto téme,všetko fungovalo v poriadku.Teraz však vytvorím súbor .po a .mo ,cez total commander ich nahrám do zložky languages ale nové preklady sa my tam neukazujú (bud sa staré neprepíšu na nové alebo sa pri nahratí neukáže celý obsah zložky languages).V admin nadstaveniach mám vybraný jazyk sk_SK v počítači je preklad uložený ,keď si súbor znovu otvorím v PC tak je preložený.Rozmýšlal som že či nieje problém v nejakom plugine alebo nadstaveniach administrácie.
    Ďakejem za radu

    #29285

    Tomáš
    Participant

    Dobrý den, program Poedit je naprosto v pořádku, pravděpodobně jste jen aktualizoval WordPress na verzi 4.6 nebo vyšší.

    Počínaje touto verzí WordPress upřednotňuje komunitní překlady (umístěno v adresáři /wp-content/languages/) před veškerýmí ostatními (umístěno v adresáři wp-content/nazev_sablony(pluginu)/languages/).

    Více se o tomto „vylepšení“ dozvíte zde.

    Nejjednodušeji se tohoto problému zbavíte tak, že se os vůj překlad podělíte s celou komunitou na translate.wordpress.org.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti