problem ze sablonou artisteer

Zvolené téma obsahuje celkem 12 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  jirman a poslední změna je stará 8 let, 7 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (z celkem 13)
  • Autor
    Příspěvky
  • #21847

    swsaleem
    Participant

    Dobrý den, potreboval bych poradit: nevim si s tim rady. pri publikovani stranky nebo prispevkuse mi na webu místo nadpisu zobrazuje “Post” nevim jak to prenastavit ale mela by tam byt cesta k linku toho prispevku.
    moje stranky jsou hovawart-rynholec.tode.cz
    dekuji za rady

    #21851

    admin
    Keymaster
    Web

    Patrně došlo k nějaké chybě při vytváření šablony. Používáte nejnovější verzi programu Artisteer 4.3.x? Projděte si pořádně všechna nastavení, případně i vygenerované soubory. Bohužel není šablona volně přístupná, takže těžko hledat chybu, ale bude patrně v souboru index.php v adresáři se šablonou. Teoreticky by to mohl způsobovat i nějaký plugin, ale to snadno zjistíte, když zkusíte aktivovat nějakou jinou šablonu.

    #21853

    swsaleem
    Participant

    moc dekuji za odpoved, arister pouzivam 4,1,0,59782 standart verzi. Zkousel jsem i jinou sablonu, vse vypadalo v poradku a pri nahrani na web se projevila stejna chyba, zase se zobrazije misto nadpisu jen Post. Zobrazovalo se to tak i pred instalaci pluginu. Chyba bude jiste v sablone, proste misto cesty k zobrazeni nadpisu at uz stranky nebo prispevku se zobrazi Post.

    #21855

    admin
    Keymaster
    Web

    V tom případě bych doporučil Artisteer nejdříve aktualizovat, může to být nějaká chyba starší verze (uživatelé to řešili např. zde). Pokud to nepomůže tak budete muset hledat příčinu přímo ve zdrojových souborech šablony (někde tam bude “Post”).

    #21859

    swsaleem
    Participant

    Diky za radu, velice jste mi pomohl a navedl spravnym smerem. Bylo to zpusobeno verzi artisteru. Nainstaloval jsem novou verzi a problem se vyresil. Jeste jednou dekuji za vase rychle reakce.

    #21872

    admin
    Keymaster
    Web

    Perfektní, díky za odpověď! Jen pro zajímavost, máte placenou verzi nebo získanou “neoficiálně”? A jaké máte s tímto programem jinak zkušenosti?

    #21875

    swsaleem
    Participant

    Mám nejakou starsí verzi a proto asi ten problem. Vyresil jsem to tak ze jsem poslal vytvorene stranky kolegovi, ktery ma koupenou posledni verzi a ten mi to prehral a poslal zpet. Jinak programek je moc sikovny, prijemne prostreni a mnoho moznosti. Ta stara verze byla i v CZ.

    #21894

    jirman
    Participant

    K artisteeru – myslím, že pro weby, které nemusí mít grafiku 1:1 dle nějakého návrhu je to ideální řešení. Chápu, že ho nemají rádi ti, kterým bere práci, ale jinak je to myslím šikovný nástroj.

    #21896

    admin
    Keymaster
    Web

    Nemám k tomuto programu výhrady kvůli tomu, že by bral práci. Naopak ji někdy spíše přidělává :-) A pokud se už někdo pustí do tvorby webu s tímto programem, tak by stejně nechtěl nějaké profesionální řešení s účastí grafika (což je poměrně drahá záležitost). Výhrady se týkají spíše kvality generovaného zdrojového kódu, takže raději doporučuji použít nějakou vhodnou (zdarma dostupnou) šablonu a trochu oželet vysněný vzhled… Ale uživatelé tento program používají a patrně jim z nějakého důvodu vyhovuje, takže to není žádný problém…

    #21941

    tomas.kucera
    Participant

    Moc zdravím, předpokládám, že mám podobný problém – ve verzi WP 3.8.x v šabloně Artisteeru 4.2.x se mi ve správě widgetů zobrazuje prostor pro jejich vložení také v prvním – čtvrtem sloupci zápatí, avšak u verze WP 4.1. již ne…
    Bude to asi verzí Artsteeru, že?
    Jinak program je to relativně šikovný za pár korun. Samozřejmě s omezeními, já měl ale potíž najít mně vyhovující šablonu a jelikož jsem amatér, tak se hrabat třeba v css byl pro mne porod. Co jsem si ale všiml- mám pocit, že i některé wp šablony zdarma byly dříve v Artisteeru dělány.

    Moc díky
    Tomáš

    #24111

    jirman
    Participant

    Zdravím,

    verze. 4.3 tento problém řeší :-)

    #24129

    admin
    Keymaster
    Web

    @jirman: To byla reakce na problém, který měl @tomaskucera s widgety? Koukám, že Artisteer se stále rozvíjí, třeba to bude pro uživatele do budoucna ještě zajímavý nástroj…

    #24144

    jirman
    Participant

    Tak na artisteer jsou různé názory, jedněm bere práci, ti ho rádi nemají. Já osobně ho používám (legálně) pro tvorbu jednoduchých webů a zákazníci jsou spokojeni. Netvrdím, že jsou to bůh ví jaké weby, ale cena tomu myslím odpovídá.
    Teď se rodí jeho jakýsi nástupce,zatím je to demo, ale kdo ví, co bude časem umět http://themler.com/ (zatím jsem ho neměl čas zkoumat)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (z celkem 13)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti