problém se šablonou photolux

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  miro11 a poslední změna je stará 9 let, 6 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20455

    miro11
    Participant

    Omlouvám se jeslti jsem založil něco co už je založeno, ale nenašel jsem tu správnou odpověď na můj problém. Používám šablonu photolux verze 2.2. předtím to byla 2.1. a pořád stejný problém. Pokud stránku vytvořím a použiju na ní šablonu stránky full width slideshow měli by se v dolní části zobrazit náhledy obrázků a spustit prezentace. Něco málo funguje, ale zobrazí se buď jen jeden obrázek nebo dva a víc ne…některé ani to ne. Přitom poprvé se mi to podařilo, ale obrázky byly vysokého rozlíšení a nechtěli se načítat, tak jsem je upravil a pak to bylo v háji.
    No a druhá věc. Na úvodní stránce je pužita šablona grid galery a stává se, že po chvíli při přohlížení obrázků se spustí jakoby dva najednou a obrázky ztmavnou. už jsem z toho zmatený. Je to moje první wordpress..nevím kde dělám chybu…jestli to celé odinstalovat, prosil bych o radu jedná se o stránky http://www.trfoto.cz děkuji

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti