Problém s vykreslováním ikon

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #22218

    dibel
    Participant

    Dobrý den,
    prosím o radu s vykreslováním ikon na webu http://www.ippt.cz.
    Na webu využívám zakoupenou šablonu Jupiter, když web načtu V Safari prohlížeci ikony se bez problému načítají. Jakmile ovšem web spustím v chromu či firefoxu , všechny ikony se přemnění na obdelníky.
    Záhadou mi ale je , jak je možné, že když spustím web na lokálním servru (xampp) a načtu web v chromu, tak se ikonky bezproblému načtou.
    Předem děkuji za rady

    #22241

    admin
    Keymaster
    Web

    Objevuje se tam následující chybová hláška:

    Font from origin 'http://www.ippt.cz' has been blocked from loading by Cross-Origin Resource Sharing policy: No 'Access-Control-Allow-Origin' header is present on the requested resource. Origin 'http://ippt.cz' is therefore not allowed access.

    Zajímavý je už fakt, že je tam jednou web bez úvodního www a jednou s www. Jaké máte nastavení URL adres v menu Nastavení – Obecné?

    Buď musíte najít příčinu, proč chce web bez www načítat fonty z adresy www nebo musíte upravit soubor .htaccess, aby to Chrome (a další prohlížeče, kromě Safari) respektovaly v této podobě. Je třeba tedy definovat Access-Control-Allow-Origin. Podrobnosti o CORS naleznete např. zde.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti