problém s přihlášením

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 6 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #29186

    meredius
    Participant

    Zdravím všechny,

    mám tu problém s přihlášením, před dvěma týdny jsme si omylem pohrál s nastavením a nyní se mi nejde přihlásit a ani vygenerovat nové heslo přes odkazy , které jsem k tomu použil. Problém vznikl po tom co jsem se snažil původní stránku přesměrovat na jinou.

    Je nějaká možnost jak to vrátit zpět?

    Děkuji za odpovědi

    #29187

    admin
    Keymaster
    Web

    Jakým způsobem jste se pokoušel přesměrovat stránku jinam?

    Pro změnu hesla tu máme vcelku podrobný návod, ale tady bude asi problém někde jinde (nikoli neznámé heslo, ale spíše nemožnost přihlášení).

    #29189

    meredius
    Participant

    bylo to někde v nastavení, jedno okenko tam bylo něco jako odkaz na jinou úvodní stránku a u nad tím nebo pod tím bylo ještě jedno a těd nevím jaký název, ale na začátku tam byla adresa webu ve wordpressu a já změnil obojí na adresu jiného webu a od té doby to nejde

    #29191

    meredius
    Participant

    právě by mě zajímalo jestli nemá wordpress někde nějakou zálohu, jak by to šlo vrátit, po tom co bych jim naspal o jaký web se jedná a i přístupová hesla, ale bohužel jsem nikde nenašel přímý kontakt na nějakého technického spráávce nebo tak někoho

    #29205

    Landsman
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    do administrace se tedy nepřihlásíte? Souhlasí adresa administrace v adresním řádku prohlížeče? Pokud ne, můžete ji opravit úpravou v databázi (wp-options).

    #29224

    admin
    Keymaster
    Web

    Přesně tak, řešili jsme to tady už několikrát, popsáno je to dobře ve starším tématu, kde najdete postup, jak to vrátit zpět psotřednictvím změny databáze. Nastavení URL adres není možné jen tak jednoduše změnit, aniž byste tomu přizpůsobil další funkčnost na serveru (změnu umístění, přesměrování, atd).

    @meredius: Hlavní technický správce webu je ten, kdo instaloval WordPress a musí se o web řádně starat :-) Pokud chcete zcela vrátit původní stav (měla by ale stačit drobná úprava, viz výše), tak musíte mít příslušnou zálohu nebo kontaktovat hosting, zda zálohy uchovávají (patrně placená služba).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti