Problém s permalinks

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Tomas115 a poslední změna je stará 8 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #26416

    Tomas115
    Participant

    Ahoj, když si nastavím trvalé odkazy na jiné než výchozí, mám ten problém, že při použití menu se mi načtou jen stránky, které jsou definovány jako podstránky, ale pokud se chci podívat na stránky, které nemají žádnou stránku nadřazenou, tak mi vyskočí 404 Error. Nemáte někdo podobné zkušenosti? Soubor .htaccess by měl být v pořádku a webhosting mám na wedosu, který by měl přepis URL podporovat.
    Předem díky za jakoukoliv odpověď.

    #26417

    admin
    Keymaster
    Web

    Nevím, jestli jsem to zcela pochopil, nemáte přímo online ukázku? Nemáte v menu nějaké starší verze stránek s jinými odkazy? Máte na webu správnou výchozí podobu souboru .htaccess přímo od Wedosu?

    #26419

    Tomas115
    Participant

    http://oltera.cz/

    Pokud se podíváte na mojí stránku a pomocí menu se budete chtít odkázat na nějakou ze stránek, půjde to jen na podstránky, kterou jsou v sekci Rolety a Žaluzie, ale pokdu se budete chtít podívat např. na Japonské posuvné stěny nebo Pergoly, nahlásí to chybu. A soubor mám přímo z wedosu.

    #26420

    admin
    Keymaster
    Web

    Zajímavé, zkuste deaktivovat všechny pluginy a nasadit výchozí šablonu Twenty Sixteen. Následně zkuste vytvořit novou testovací stránku a podívejte se, zda stále způsobuje stejnou chybu…

    #26421

    Tomas115
    Participant

    Po deaktivování všech pluginů problém zmizel, zkoumal jsem tedy, který plugin byl “špatný” a jednalo se o plugin Polyang. Děkuji za radu!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti