Problém s aktualizáciou pluginov

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Problém s aktualizáciou pluginov

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  stano79 a poslední změna je stará 8 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #25730

    stano79
    Participant

    Dobrý deň:

    Prosím o radu.

    Po spustení aktualizácie ľubovolného nainštalovaného pluginu cez administráciu Wp sa aktualizačný proces vždy končí chybovou hláškou:

    Modul sa nepodarilo nainštalovať, priečinok už existuje

    Vypisuje cestu /wp-content/plugins/nazov-pluginu/

    Keď daný priečinok ručne cez ftp zmažem, následne vo väčšine prípadov už môžem znovu nainštalovať, (nie aktualizovať), daný modul z oficiálneho úložiska WP.

    Som začiatočník, veľa toho o WP zatiaľ neviem, budem rád ak mi napíšete postup, ako by bolo možné tento problém odstrániť.

    Ďakujem.

    #25735

    admin
    Keymaster
    Web

    Jaký používáte hosting? Patrně půjde o nějaké omezení ze strany hostingu, ale zatím těžko říci. Pluginy, které zkoušíte aktualizovat, byly instalovány přímo přes WordPress? Nebyly tam nahrány přes FTP, např. při přesunu webu? Když nainstalujete na zkoušku nějaký plugin, tak se následně podívejte na FTP, jaké má adresář s pluginem a jeho soubory oprávnění (CHMOD). Poté můžete zkusit nahrát plugin na FTP ručně a opět zkontrolovat oprávnění. Liší se to nějak?

    #25741

    stano79
    Participant

    Ide o stránky hosťované na EXO-technologies, všetky pluginy boli a sú, (aj po nepodarenej aktualizácii,) inštalované priamo cez cez administráciu WP.

    Všetky priečinky v adresári pluginov (/wp-content/plugins,) majú oprávnenie 0755 (ak myslíte to), niektoré súbory v priečinkoch samotných pluginov píšu oprávnenie 0644.

    Súbory nahraté cez FTP majú 0644.

    Ďakujem za radu.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti