Při procházení jedné rubriky se míchají všechny příspěvky dohromady

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Při procházení jedné rubriky se míchají všechny příspěvky dohromady

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  max a poslední změna je stará 6 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #29262

    max
    Participant

    Zdravím všechny,
    potřeboval bych prosím poradit jak udělat, aby při procházení jedné rubriky, se do procházení nemíchala i jiná rubrika.

    Např mám dvě rubriky: Novinky a Reference

    Když rozkliknu příspěvek v referenci, tak je dole procházení všech referencí, JENŽE, nejsou tam jen příspěvky z referencí, ale i z novinek.

    Chci zjistit, jak udělat aby se v rubrice Novinky zobrazovali při procházení novinek pouze novinky a v rubrice Reference zobrazovaly při procházení pouze reference. Prozatím se mi vše při procházení míchá dohromady :-( Je to pak takové matoucí, že když někdo přijde na web a začne si číst novinky, při procházení starších novinek se mu tam najednou začnou zobrazovat reference.

    Díky.

    #29300

    admin
    Keymaster
    Web

    @max: Nebyl by někde odkaz na konkrétní příklad? Když zobrazíte příspěvek z nějaké rubriky (např. Reference), tak jaké je tam kde další procházení příspěvků? Myslíte klasické odkazy na předchozí a následující příspěvek (pod obsahem příspěvku) jako je to i tady na webu? Chcete to omezit pouze na konkrétní rubriky (obecně je to prostě jen předchozí a následující příspěvek)?

    #29398

    max
    Participant

    Ano přesně toto myslím. Jde o to, aby se dole pod příspěvkem dalo procházet jen v dané rubrice, ne ve všech příspěvcích. Myslím si totiž, že pokud je někdo např. v rubrice Reference a najednou dole pod příspěvkem při procházení se mu tam začnou “motat” příspěvky z jiné rubriky (např. novinky) není úplně dobré (zbytečně to uživatele pak mate, co to tam dělá).
    Nikde jsem zatím nedohledal, jak to procházení vespod omezit na jen tu danou konkrétní rubriku.

    Děkuji.

    #34086

    max
    Participant

    ups… žádná odpověď… :-(

    #34090

    admin
    Keymaster
    Web

    Mělo by stačit upravit funkce next_post_link() a previous_post_link(), viz manuál. Patrně mají v použité šabloně nastavený parametr $in_same_term na hodnotu false a rubriky jsou tak ignorovány.

    #34113

    max
    Participant

    Díky moc, vyzkouším.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti