Překlad stránkování Page 2 of 4

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Čeština pro WordPress Překlad stránkování Page 2 of 4

Zvolené téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  RK a poslední změna je stará 9 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)
  • Autor
    Příspěvky
  • #22368

    RK
    Participant

    Dobrý den,
    používám šablonu Point od MyThemeShop, bohužel po hodině hledání jsem nenašel kde upravit stránkování aby se v Title nezobrazovalo Page 2 of 4 ale česky Stránka 2 ze 4.

    Můžete mi poradit?

    Děkuji.

    #22370

    admin
    Keymaster
    Web

    Šablona Point by měla být přizpůsobena pro překlad. Nemůže tuto informaci přidávat do title např. nějaký SEO plugin? Šablonu máte jinak přeloženou? Překládat můžete pomocí programu Poedit nebo přímo pluginu Codestyling Localization. A i řetězce určené pro stránkování by mělo jít snadno přeložit, pokud není v šabloně nějaká chyba. Bohužel je šablona placená, takže to nemohu vyzkoušet…

    #22374

    RK
    Participant

    Šablona je zdarma, je přeložená, prošel jsem veškeré jazykové verze, bohužel na funkci stránkování jsem tam nenarazil. Prošel jsem také plugin SEO by Yoast, ale stránkování nic.

    #22389

    admin
    Keymaster
    Web

    Aha, tak to jsem si nevšiml, že je zdarma :-) Když aktivujete výchozí šablonu Twenty Fifteen, tak to tam stále zůstane nepřeložené?

    #22398

    RK
    Participant

    Tak zkoušel jsem jinou šablonu a také stále Page 2 of 4, tak tedy nevím, vypadá to snad na nějaký plugin, ale pro stránkování nepoužívám, a v SEO by Yoast jsem nenašel nic.

    #22399

    admin
    Keymaster
    Web

    A když necháte zapnutou výchozí šablonu Twenty Fifteen a ještě k tomu deaktivujete všechny pluginy?

    #22400

    RK
    Participant

    Tak vyzkoušeno a je to tedy pluginem SEO, v nastavení jsem to však nenašel tak zkusím projít zdrojové kódy, případně jazykové verze – jestli to má nějaké.

    Děkuji za trpělivost a rady :-)

    #22404

    RK
    Participant

    Problém se s češtinou u pluginu SEO by Yoast, nedaří se mi však cz jazyk nastavit, u jiných webů jej mám, ale tady ne a ne jej nastavit…

    #22417

    admin
    Keymaster
    Web

    A jinak je web v češtině? Používáte aktuální verzi pluginu WordPress SEO? jazykové soubory jsou uložené v adresáři wp-content/plugins/wordpress-seo/languages a měly by fungovat automaticky…

    #22418

    RK
    Participant

    Vše je v češtině, v hlavičce je nastaveno cs_CZ, zkoušel jsem plugin odstranit, znovu stáhnout novou verzi, ale bez úspěchu, i na jazyky jsem se díval, zajímavé je, že u jiných webu bez problémů..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (z celkem 10)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti