Polylang – změna vzhledu přepínače

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Šablony, CSS (zobrazení webu) Polylang – změna vzhledu přepínače

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #23692

    Mike1
    Participant

    Dobrý den,
    chtěl bych si nechat poradit, jak v horizontálním menu udělat přepínač na více jazykových verzí stránky pomocí rozbalovací nabídky. Momentálně mám na webu http://www.zkps.8u.cz češtinu a slovenštinu, ale chtěl bych přidat ještě němčinu a angličtinu. Když tyto jazyky přidám a nechám je zobrazovat v menu, zobrazí se mi vedle sebe. Já bych chtěl, aby byl zobrazen současný jazyk (to se dá nastavit v nastavení polylangu) a byla tam rozbalovací nabídka s více jazyky. (např. na webu http://www.lioneer-photo.eu, kde chci následně web přesunout, jsem to udělal tak, jak jsem chtěl, pomocí rozbalovací nabídky) Jak to lze udělat? Něco jsem si četl o funkci dropdown, ale to zřejmě nebude dělat to samé. Je někdo, kdo měl stejný požadavek nebo kdo ví, jak to provést? Děkuji předem za odpověď.

    Michael

    #23774

    admin
    Keymaster
    Web

    Plugin Polylang by to měl umožňovat přímo prostřednictvím volitelného parametru dropdown funkce ppl_the_languages(). Nebo můžete použít parametr raw a poté si dělat s daty přesně to, co potřebujete…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti