Pokračování textu

Zvolené téma neobsahuje zatím 1žádnou odpověď. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (z celkem 11)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2616

    semmira
    Participant
    Web

    Zdravím. Mam problém s použitím funkce “pokračování textu”. V editaci textu je možnost “vložit značku pro pokračování textu (ALT+SHIFT+T). Po použití této funkce se sice udělá jakási čára která končí slovem “More” ale ve finále to nic nedělá. Co dělám špatně nebo je na to něco jiného? Díky

    #13934

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Tato značka působí jen když vypisujete příspěvky pomocí šablony archive.php nebo index.php (index s nastavením zobrazování nejnovějších příspěvků). Tam, kde se zobrazuje celý článek, se značka neukazuje. Možná jste špatně pochopil funkci tohoto tagu (nebo já nepochopil otázku). Snad pomůže :)

    #13935

    admin
    Keymaster
    Web

    sjiamnocna: Určitě to pomůže :-)

    Doplním jen, že tato funkce funguje ve výpisech pouze při použití the_content() a nikoli the_excerpt(), takže to raději v příslušných souborech šablony zkontrolujte… Nějaké informace naleznete také v našem starším článku.

    #13936

    semmira
    Participant
    Web

    Jde mi o to, že mám video a vedle je k němu popis. Některé popisy jsou kratší některé delší. Chtěl bych aby ty popisy byli stejně dlouhé. To znamená požít tu funkci na pokračování článku. Děkuji za reakce ale vzhledem k tomu že jsem laik a starej dědek tak tomu co píšete nerozumím. Takže nějaký archive.php a index.php na mě neplatí :) Díky za případnou jednodušší reakci :)
    Jinak netrvám na použití této funkce pokud jde stejného efektu docílit něčím jiným

    #13937

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    je možné nastavit (pokud jde o vizuální výšku prvku s popisem) pomocí CSS pevnou výšku, a tím bude vypadat popis vždy stejně dlouhý (alespoň rám).

    #13938

    semmira
    Participant
    Web

    Opět díky za reakci. To ale asi není to pravé ořechové. Asi to nebudu řešit ani ty texty nejsou tak dlouhé. Díky

    #29509

    MirekC
    Participant

    Dobrý den.
    Především se omlouvám, ale pomoc ve fóru jsem našel, ale vůbec tomu nerozumím.
    Nejde mi vložit značku pro pokračování textu do článku na stránkách – resp. vložit jde, ale nezobrazí se – nefunguje. Jde to jen u příspěvků na úvodní stránce.
    Lépe řečeno – neumím to.
    Viděl jsem například zde: http://www.zazdi.cz/
    Mám prosbu, nevíte o někom, kdo by byl ochoten mi s tím pomoci?
    Děkuji moc.

    #29542

    admin
    Keymaster
    Web

    @mirekc: Pokud se to zobrazuje pouze na úvodní stránce, tak to bude patrně způsobené šablonou (buď použitými funkcemi nebo nějakým nastavením)? Jakou používáte šablonu? Kde se to nezobrazuje? Nemáte přímo ukázku webu, abychom se mohli podívat?

    #29554

    MirekC
    Participant

    Používám šablonu Twenty Fourteen. Nezobrazuje se to u článků vložených na stránkách. Můj web: http://miric.unas.cz
    Chcete poslat i PrintScreen?

    #29605

    admin
    Keymaster
    Web

    @mirekc: Co to jsou články vložené na stránkách? Když se podívám na odkazovaný web, tak to na hlavní stránce bez problémů funguje a vidím tam “Pokrčování textu”? Kde to přesně nefunguje?

    #29607

    admin
    Keymaster
    Web

    Nefunguje to na: blog, pekařina, suroviny, poživatiny, atd. …

    To jsou ale stránky, které jsou určeny pro statický obsah? Jak by to tam mělo fungovat? Stránka je stránka, tedy většinou jeden text. Chcete tam mít odkazy na podřazené stránky? Koukám třeba na stránku Poživatiny - Potraviny a tam je něco o perníku. Pokud chcete mít na stránce Potraviny přehled nějakých dalších potravin, tak by měly být Potraviny rubrikou a jednotlivé potraviny (např. Perník) jako samostatné příspěvky. Potom to bude bez problémů fungovat… Ale když budete všechno vkládat do jedné stránky, tak kam potom povede odkaz na “Pokračování textu”? Nebo zkuste prosím vysvětlit, co tam přesně zamýšlíte…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (z celkem 11)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti