Pods – jak na zobrazení v šabloně

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Pods – jak na zobrazení v šabloně

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 10 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #23364

    kloban
    Participant

    Ahoj,
    máte někdo zkušenosti s frameworkem Pods? Nenašel jsem k tomu v podstatě žádnou českou dokumentaci, komunitu ani forum. S angličtinou mám trošku problém…
    Pokud chci zobrazovat mnou vytvořené pole v Pods, musím je v šabloně nějak vyvolat? Nebo se dá s Pods frameworkem pracovat i bez zásahu do kódu?

    Díky Dan

    #23367

    admin
    Keymaster
    Web

    Pods Framework je můj oblíbenec, který používám pro mnohé projekty :-) Sice není moc jednoduchý, ale až se s ním pořádně naučíte, tak je to velmi mocný nástroj. Chystám detailní návod, jak s jeho pomocí vytvořit jednoduchý Bazar, ale zatím bohužel nebyl čas to dokončit…

    Možností zobrazení je mnoho, ale pro každou situaci se hodí něco trochu jiného. Obecně umí zkrácené zápisy (shortcode), widgety, defaultní funkce WordPressu (např. get_post_meta() pro zobrazování uživatelských polí), interní šablony (můžete pak použít plugin Pods Frontier či toto) nebo klasicky pomocí funkce pods().

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti