PODs a zobrazení v rubrice

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  kloban a poslední změna je stará 8 let, 7 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #23969

    kloban
    Participant

    Ahoj,
    mám v PODs vytvořeny záznamy jednotlivých společností, tyto společnosti vážu k některým článkům.
    Zároveň chci zobrazit i seznam všech společností. Vytvořil jsem si tedy rubriku do které všechny společnosti přidávám. Když ale zobrazím archiv rubriky společnosti, tak mi to vypíše “Nenalezeno: Požadovaný obsah se na webu bohužel nenachází. Můžete ale zkusit vyhledávání pomocí zadaného klíčového slova.”.

    Postupuji špatně? Proč se tedy vlastně dá PODs záznam přiřadit do rubriky?

    Díky Dan

    #24091

    admin
    Keymaster
    Web

    Nevím, jestli je toto stejný dotaz, ale vypadá to částečně podobně, i když je popis trochu jiný (možná jste se už dostal dále)…

    Společnost (firma) je konkrétně co? Máte to definované jako vlastní typ obsahu (Custom Post Type, CPT) nebo nějakou taxonomii? Pro společnosti pak máte definovanou nějakou speciální taxonomii “Společnosti” nebo používáte jednu z klasických rubrik příspěvků? Pokud jsou totiž společnosti v podobě CPT, tak nebudou ve výpise rubriky fungovat, protože ta je defaultně navržena pouze pro příspěvky a musel byste použít akci pre_get_posts, aby mohla obsahovat i speciálně vytvořený CPT. Ale v tomto případě nepotřebujete vlastně ani žádnou speciální rubriku, protože WordPress využívá defaultní archivy, které mají URL adresu mojedomena.cz/spolecnosti a vzhled se dá upravit pomocí souboru archive-spolecnosti.php v adresáři se šablonou. Ale chtělo by to znát asi další podrobnosti, protože možností může být více…

    #24214

    kloban
    Participant

    Společnost mám definovanou jako Custom Post Type. Společnosti dále přiřazuji do klasické WP rubriky.

    Do archivu se přes adresu mojedomena.cz/spolecnosti nedostanu – stránka neexistuje.

    Bude pro mě tedy nejjednodušší cesta akce pre_get_posts?

    #24216

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak to by mělo určitě bez problémů fungovat. Zkontrolujte, zda to máte správně nastaveno. Pods Admin – Edit Pods – zvolte “Společnosti” – záložka Advanced Options – máte zaškrtnuto “Enable Archive Page?”

    Dále můžete zkusit menu Nastavení – Trvalé odkazy – kliknout na “Uložit změny” aniž něco změníte.

    Akce pre_get_posts je vhodná pro trochu jiný případ, konkrétně pro výpis rubriky tak, aby se v něm kromě příspěvků zobrazovaly i společnosti.

    #24692

    kloban
    Participant

    Nastavení mám jak píšete. V rubrice mám přiřazeny pouze společnosti, nic jiného. Zkoušel jsem nastavit i defaultní šablonu Twenty Fourteen a nic se nezobrazí.
    Jaká z ostatních možností zobrazení všech společností by pro mě tedy mohla být vhodná a jednoduchá?

    #24695

    admin
    Keymaster
    Web

    Moc se mi to nezdá, zkoušel jste pro jistotu znovu uložit strukturu trvalých odkazů? Je možné to někde vidět, třeba i neveřejně?

    #24699

    kloban
    Participant

    Ano, strukturu trvalých odkazů jsem znovu uložil. Výpis společností by měl být zde: http://www.dobryakvarista.cz/category/spolecnosti/

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti