Po updatu worpressu nejde administratorska cast

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Po updatu worpressu nejde administratorska cast

Zvolené téma neobsahuje zatím 1žádnou odpověď. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 9 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (z celkem 11)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1814

    morlor
    Participant

    Ahoj,

    nevite nekdo jak na tento problem po poslednim updatu wordpressu na novejsi verzi se nemuzu prihlasit do administrace porad mi to pise tuto chybu ( Při načítání adresy http://www.morlor.net/…in/index.php narazily stránky na chybu. Na této adrese možná právě probíhá údržba stránek, nebo jsou stránky chybně nakonfigurovány. ). Jinak stranky normalne chodi memory limit ma 64M. Tak nevim cim by to mohlo byt. Dik morlor

    #12094

    kubalap
    Participant

    Když dím http://www.morlor.net/wp-admin, tak je vše ok. Ten tvůj odkaz je nějaký čudný :)

    #12095

    kubalap
    Participant

    Akorát se ti to nějak pomalu načítá, doporučuji přesunout hosting k Wedosu: tam máš 128 MB a šlape to jako víno… Navíc tam je stále akce na až 2 roky zdarma při přechodu od konkurence.

    #12096

    admin
    Keymaster
    Web

    Do administrace se ale bez hesla nedostaneme, takže to nemůžeme vyzkoušet. Každopádně stránka pro přihlášení do WordPressu je v pořádku a samotný web také. Jaké jsou možnosti?

    1) Problém by mohl být na straně hostingu (Banán) či nějakého podivného nastavení.

    2) Problém vznikl v průběhu automatické aktualizace – zkuste WordPress ještě ručně přeinstalovat (nahrání souborů na FTP). V tomto případě také občas zůstával na FTP zapomenutý soubor .maintenance, který ponechával zapnutý režim údržby webu, ale potom obvykle nefungoval celý web a ne jenom administrace. Ale raději to zkontrolujte, pozor, tento soubor není na první pohled vidět, musíte si nechat pomocí FTP klienta zobrazit i skryté soubory.

    3) Způsobuje to nějaký plugin, zkuste je raději všechny deaktivovat, a to přejmenováním složky wp-content/plugins na FTP.

    P.S. Špatně vložená URL adresa v původním příspěvku vznikla patrně tak, že tazatel vložil dotaz nejdříve zde a poté ho zkopíroval. Jenže tam není zobrazena celá URL adresa, ale část je nahrazena symbolem “…”, který se tak vložil sem na fórum a nefunguje :-)

    #12097

    morlor
    Participant

    Ano problem vznikl pri aut. aktualizaci. Jestli tomu tedy dobre rozumim stahnu posledni verzi wordpressu a nahrajuji ftpkem na web . Dik za odpoved Morlor

    #12098

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, to je jedno z možných řešení. Pokud to nebude fungovat, tak vyzkoušejte další…

    Automatická aktualizace proběhla bez problémů? Nebo se objevila nějaká chybová hláška?

    #12099

    morlor
    Participant

    neobevila zadna chybova hlaska prave :( normalne probehla proto mi to je divne

    #12100

    morlor
    Participant

    Az budu doma tak to nahraji na web a pak dam vedet jeste jednou dik

    #12101

    admin
    Keymaster
    Web

    Takže automatická aktualizace normálně proběhla a pak se objevila stránka pro opětovné přihlášení? V tom případě to bude asi v pořádku a vypadá to spíše na nějaký plugin (viz bod 3).

    #12102

    morlor
    Participant

    Dik vsem za rady pomohla moznost 2 prehrati wordpressu : ) uz je vse OK

    #12103

    admin
    Keymaster
    Web

    Výborně, díky za zpětnou reakci. Obvykle ale nastávají problémy pouze v případě, kdy z nějakého důvodu (obvykle restrikce hostingu) není automatická aktualizace správně ukončena. Obvykle je administrátor po aktualizaci na WordPress 3.4.x odhlášen a musí se znovu přihlásit (a to je považováno za korektně provedenou aktualizaci). Osobně se mi ještě nestalo, abych použil automatickou aktualizaci a po jejím správném průběhu administrace webu nefungovala. Možná bych ještě raději zkontroloval celý web (šablony, pluginy) na možný výskyt nějakého viru…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (z celkem 11)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti