Po aktualizaci nefunguje slider na úvodní stránce

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Po aktualizaci nefunguje slider na úvodní stránce

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  jirinoj a poslední změna je stará 7 let, 2 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #31311

    jirinoj
    Participant

    Zdravím, dostal se mi pod ruku web jednoho sochaře. Chtěl jen přidat novou kategorii. Tvůrce webu odjel někam pryč, tak se dostal ke mně.

    Po přihlášení do administrace se objevilo prostředí ještě trojkového wordpressu. Dal jsem aktualizovat a aktualizoval jsem i pluginy. Měl tam pouze fotogalerii FIAgallery https://mypgc.co/. Další fotogalerii jsem přidal a na závěr sezení jsem zjistil, že nefunguje slider na úvodní stránce. Ten jsem původně myslel, že patří funkčně ke galerii, ale není tomu tak. Nevěděl jsem, co je to zač, kde se nastavuje, pak jsem zjistil, že patří k šabloně https://themeforest.net/user/themegoods (na webu nasazená nějaká stará, aktualizace se nenabízejí) . V nastavení šablony je položka slider, kde šlo něco přepínat, volit počty obrázků, ale na úvodce se to nijak neprojevilo. Také to řvalo, že chybí složka cache, tu jsem vytvořil, ale nebylo to jádro pudla.

    Problém tedy je, že na úvodní stránce jsou fotky a když se na některou klikne, tak zčerná obrazovka. Zajímavostí je, že pokud deaktivuji plugin galerky, tak slider na úvodní strance funguje.

    Řešením posledním, je buď nasadit jinou šablonu a jiný slider, či novou galerku. Web je to prostý, vlastně jen fotky, trocha textu.

    Ale pokud by někdo tušil, v čem může být problém, díky za radu.

    Jsem WP uživatel, par jednoduchých webů jsem rozběhl…

    adresa webu http://eng.sevcikpetr.cz (na CZ verzi jsem tam dal statický obrázek, ať to bloknutí nemate návštěvníky)

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti