Po aktualizace se můj profil Admin chová jako návštěvník

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Po aktualizace se můj profil Admin chová jako návštěvník

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 11 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #22857

    vaceko
    Participant

    Po aktualizace se můj profil Admin chová jako “návštěvník”. Místo tlačítka publikovat je Odeslat ke schválení, nejde nahrát obrázek – hlášen chyba, nejde přidat uživatele (jdeale není vidět, nová stránka nebo příspěvek dám uložit jak koncept a zmizí atd. Nainstalována poslední verze 4.1.1. a ještě pro jistotu přeinstalována. Nenehrávání žádné další moduly. Co s tím ???

    #22859

    admin
    Keymaster
    Web

    Podívejte se prosím na související témata. Jaký používáte hosting? Patrně došlo místo na serveru vyhrazené pro zakoupený tarif a budete muset něco smazat nebo navýšit tarif…

    #22860

    vaceko
    Participant

    Jsem na Endoře v placené části a podle všeho jsem hluboko pod limity

    Attachments:
    #22863

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, ale podívejte se ještě na velikost databáze, která může být maximálně 60 MB (zdroj). Možná nějaký plugin ukládá nějaká zbytečná data…

    #22864

    vaceko
    Participant

    Moc díky, tam bych problém nehledal. Netuším proč to není vidět v přehledu stejně jako plnění ostatních limitů :-(. Databáze měla 31MB a nehrány staré smluvní podmínky (30MB). V administraci bylo nutné manuálně navýšit limit na 60MB, které jsou jinak v aktuálních smluvních podmínkách. Snížím výrazně objem databáze smazáním např. starých příspěvků ?

    #22865

    admin
    Keymaster
    Web

    Staré příspěvky bych moc nemazal, 60 MB je dost velká databáze, jak máte velký web (počet článků a komentářů)? Nemůže tam dělat neplechu nějaký plugin? Zkuste se podívat do databáze (např. přes PHPMyAdmin), které tabulky jsou největší a kolik prostoru zabírají… Ale s případnými úpravami velmi opatrně :-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti