Plugin NEX-FORMS konflikt

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 8 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #25993

    JiriKol
    Participant

    Ahoj, prosím o radu. Koupil jsem si plugin NEX-FORMS na formuláře. Dále jsem koupil šablonu FLATON PRO. Mám vystavěnou řadu formulářů a když v nich je radiobutton, tak se momentálně dá kliknout jen na slovní popis toho radiobuttonu (pak vše funguje správně, formulář se např. rozbalí dál, atd., …). Když ale kliknu klasicky to středu toho kolečka, tak se otevře nová prázdná stránka (about:blank). Pokud zapnu jinou šablonu, třeba klasickou TwentyThree – tak vše funguj jak má. Jde o tedy konflikt s něčím v šabloně FlatOn PRO. Nejsem úplně odborník, ale asi to souvisí s něčím okolo jquery.prettyP­hoto.js Tenhle soubor když na FTP přejmenuju/smažu, tak to začne fungovat zase správně, ale bohužel zbortí se vzhled.

    Díky za rady
    J.

    #26097

    admin
    Keymaster
    Web

    Takže používáte placený plugin NEX-Forms pro formuláře a placenou šablonu FlatOn Pro? Je možné to někde vidět? Plugin ani šablonu totiž vyzkoušet nemůžeme, takže bych asi doporučil, abyste kontaktoval autory šablony, zda problém třeba nějak nevyřeší… Patrně je tam nějaký JavaScriptový konflikt, ale i když to třeba na první pohled vypadá, že jde o problém šablony, tak to může klidně způsobovat plugin (a projeví se to až v kombinaci s některými šablonami). Ale pokud nevidíme zdrojový kód, tak můžeme pouze odhadovat…

    P.S. Proč jste zvolil zrovna tento plugin pro formuláře?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti