Plugin na zakázku

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #28084

    krusty
    Participant

    Ahoj,
    poptávám vytvoření pluginu. Měl by umět hodnotit karmu publikujících autorů, podobně jako je karma na blog.idnes.cz dle specifikovaných požadavků. A dále by tento plugin obsahoval widget nebo funkci, která by uměla řadit autory od nejlepšího po nejhorší dle této karmy. Podrobnější informace poskytnu emailem. Cena dohodou.
    Kontaktovat mě můžete na mailu: karel.kriz90@gmail.com

    #28085

    admin
    Keymaster
    Web

    Zajímavé, na odkazovaném webu se karma počítá patrně na základě nějaké logiky, která je závislá na hodnocení článků autora. Co se tedy bude vlastně hodnotit? Příspěvky (a na základě toho se bude počítat karma) nebo přímo samotní autoři. Pokud příspěvky, tak by asi šel použít nějaký existující plugin pro hodnocení příspěvků a pouze doplnit k autorům jejich karmu, která by vycházela z hodnocení příspěvků? Bohužel na to asi nebudu mít čas, ale pokud se nikdo neozve, tak prosím nezávazně pošlete podrobnosti, zkusil bych se na to podívat…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti