plovoucí obrázek

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20035

    mKlaris
    Participant

    Zdravím,

    mám stránku (kartu trenéra) rozdělenou na 2 sloupce. Pro layout stránky používám Visual Composer. Na pravé straně bych potřebovala fotku, která se ukotví na spodní straně “monitoru” tak, že při scrollování bude pořád na té spodní straně a zasekne se na určitém místě např. horní strana patičky.

    Je na to nějaký plugin nebo nějaké jednoduché řešení?

    Snad je popis srozumitelný.

    Předem děkuji za odpověď.

    #20058

    admin
    Keymaster
    Web

    Obávám se, že Visual Composer v tomto případě moc nepomůže. Pro tyto případy existují různé pluginy, např. Q2W3 Fixed Widget (aneb Sticky Widget), kde můžete nastavit různým widgetům, aby se při posunování nepohybovaly (většinou, ale zůstávají nahoře). Hodně se to používá pro různé reklamní prvky a i na fóru jsme to několikrát řešili.

    Můžete ale zkusit vycházet třeba z návodu (anglicky), který popisuje postup, jak dole na stránce ukotvit celou lištu. Patrně by to šlo i snadno aplikovat pro jeden obrázek. Potom byste do editoru musela s obrázkem vkládat příslušné HTML nebo si upravit celou šablonu pro zobrazování trenérů, aby se obrázek i HTML používaly automaticky… Implementace už ale záleží na konkrétní šabloně…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti