Ořezávání po uploadu

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Tuv4l a poslední změna je stará 7 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #30483

    Tuv4l
    Participant

    Dobrý den potřeboval bych poradit jak se dá udělat aby po uploadu thumbnailu k příspěvku vyskočilo okno s volbou ořezu podobně jako tomu je pokut se do šablony nastavuje logo ?

    #30557

    admin
    Keymaster
    Web

    Zajímavý dotaz, jak by to mělo konkrétně vypadat? Mělo by to fungovat pro nahrání obrázku k příspěvku (klasicky do Knihovny médií) nebo jen pro nastavení náhledového obrázku (v pravém sloupci)?

    Pro podobnou funkčnost existuje plugin Crop-Thumbnails, který sice nevyužívá stejné okno (UI) WordPressu (jako třeba pro obrázek v záhlaví či logo), ale fungovat by měl podobně. Ale v podstatě by stačilo asi přidat odkaz na interní editor obrázků pro WordPress, kde můžete náhled také snadno oříznout?

    #30572

    Tuv4l
    Participant

    no, aby po nahráti thumbnailu vyskočilo to ořezávací okno a aby bil nastavený poměr 16:9 a redaktor si mohl z obrázku vybrat víseč, protože pokud to nadefinuji ručně né všechny obrázky jsou zajímavé na stejném místě (uprostřed).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti