Odsazení podrubrik

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #22212

    Lajbrurek
    Participant

    Ahoj,
    dělám nějaké úpravy šablony Twenty Fourteen a chtěl bych, aby se mi podrubriky odsadily. Tak, jak je to na tomhle webu nalevo. Je tu hlavní rubrika WordPress a podrubriky čeština, krátké zprávy atd, které jsou hezky odsazené. Poradíte, prosím, jak na to?

    #22213

    Lajbrurek
    Participant

    Tak jsem zjistil, že se mi podrubriky vlastně vůbec nezobrazují. Pokud mám hlavní rubriku třeba Česko a vytvořenou podrubriku Jižní Morava, tak pokud přidám příspěvek a zařadím ho do hlavní rubriky i podrubriky, tak se to v šabloně zobrazí úplně rormálně, jako kdyby vůbec nešlo o podrubriku.
    Příklad tady: http://lajbrurek.tode.cz/
    Česko je hlavní rubrika a Jižní Morava je podrubrika. Ale tváří se to, jako by šlo o dvě hlavní rubriky.

    #22214

    Lajbrurek
    Participant

    Tak jsem na to přišel. V administraci MENU – WIDGETY – rozkliknout widget RUBRIKY a zatrhnout Zobrazit strukturu. Třeba to někomu v začátcích pomůže :-)

    #22242

    admin
    Keymaster
    Web

    Díky za vysvětlení, ať se daří :-) Možná by se mohlo “Zobrazit strukturu” v nastavení widgetu do budoucna přeložit trochu lépe, aby to bylo každému hned jasné? Nějaké nápady?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti