Odebírání novinek plugin

Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Michal Janata a poslední změna je stará 8 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)
  • Autor
    Příspěvky
  • #26581

    Jezisek
    Participant

    Ahojte, hledám plugin pro odebírání novinek (Znáte zadáte email, kde vám chodí články). Já hledám plugin, kde musí uživatel na emailu potvrdit, že opravdu chce odebírat novinky a také chci tyto novinky odesílat manuálně. Vždy třeba na konci týdne/měsíce zaslat tento email, kde si dám vlastní odkazy na články a text. DÍKY!

    #26582

    Azifaral
    Participant
    Web

    Možností je několik.

    1. Buď budete používat nějaký odesílací plugin a většinou ta registrace je jeho součástí jako widget

    2. Nebo budete odesílat ty maily samostatně pomocí jiného SW, případně přímo z emailového klienta atd …a pak je podle mě nejjednodušší mechanismus si udělat registrační formulář např. pomocí Contact form 7 případně podobného formulářového pluginu. Já používám tuto metodu a navíc jsem k tomu CF7 doinstaloval Contact form DB, který mi ty registrace takto sype do databáze a z ní to exportuji. Toto řešení má výhodu větší flexibility, kdy můžete chtít jenom email, ale v jiném případě email + jméno atd.

    3. Plus asi existuje nějaký speciální plugin jenom na toto, ale upřímně nedostanete z něj více než z toho druhého řešení.

    4. A ještě jsem zapomněl na možnost vyskakovacích oken jako je např. AddThis, nebo placený Ninja form, kde budet mít propojení třeba s Mailchimp.

    #26583

    Jezisek
    Participant

    Preferoval bych funkci číslo 1 a rád bych kdybych splňoval požadavky viz výše. Ale nikde tento plugin nemohu najít. Existuje něco takového nebo neumím hledat?

    #26584

    Azifaral
    Participant
    Web

    :) tak tak, špatně hledáte :) Já například používám tento plugin Knews Multilingual Newsletters a ten to má, ale těch pluginů je více, viz https://wordpress.org/search/newsletter. Některé ale nemají žádné odesílání zdarma a platí se za počet odeslaných emailů, ten Knews má také verzi profi, ale obecně si vystačíte i s tou free verzí a on omezení na počty odeslaných emailů nemá.

    #26587

    admin
    Keymaster
    Web

    Právě zkouším plugin s jednoduchým názvem Newsletter, abych mohl odeslat všem registrovaným uživatelům pozvánku na WordCamp. Zatím to vypadá dobře, plugin je zdarma a nemá žádné omezení, ale uvidíme, jak to dopadne :-)

    #26590

    Michal Janata
    Participant
    Web

    Já používám MailPoet Newsletters a jsem spokojený. Fůra nastavení a funguje v pohodě. Jediné omezení ve free verzi je 2000 kontaktů. Ale tak je to dost, si myslím.

    #26733

    admin
    Keymaster
    Web

    Narazil jsem na další povedený plugin, který snad nemá žádné omezení: Email Subscribers

    Michal Janata: MailPoet (aneb bývalá Wysija) je velmi kvalitní, ale ten limit mě tam prostě štve tolik, že ho raději nikde nepoužívám :-( A většinou jsem udělal dobře, protože se to sice nezdá, ale za několik let se určitě nastřádá mnoho emailových adres a pak bude třeba platit…

    #26734

    Michal Janata
    Participant
    Web

    Já to právě používám na různých skautských webech. A tam mi limit 2000 fakt úplně bohatě stačí.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti