Nucené přesměrování – instalace

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Hosting a WordPress Nucené přesměrování – instalace

Zvolené téma obsahuje celkem 13 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 8 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (z celkem 14)
  • Autor
    Příspěvky
  • #19625

    Aldo
    Participant
    Web

    Dobrý den, mám takový zapeklitý problém.
    Když dělám nějaké úpravy v administraci ( konkrétně sázím fotky do příspěvků pomoci správce médií) po chvíli mi skolabuje WP takovým zvláštním způsobem. Zjeví se hláška že “stránka přesměrovává sama na sebe takovým způsobem…..” po obnovení mě to přesměruje na instalaci wp s tou první zadávací stránkou.
    Prohlížečem to není protože mi to dělá ve FF i v Chromu.
    Projížděl jsem diskuse. Dotazů, že se to děje pár bylo a nejenom ve WP ale odpověď v podstatě žádná. Plky o virech,špatném prohlížeči, špatném nastavení sušenek atd… Nicméně žádné reálné řešení.
    Nevíte někdo co se to děje?
    Aktualizace pravidelná. Dělá mi to, když hodně obnovuji stránku, a když pracuji z médii(fotky).
    Nevšimnul jsem si že by to dělalo když pracuji s NGG.
    Po chvilce to samo odezní a můžu zase chvíli dělat.

    #19626

    admin
    Keymaster
    Web

    Bohužel si neumím zcela přesně představit, jak taková situace vypadá, nemáte nějaký screenshot? Je možné to za určitých podmínek nasimulovat? Tedy např. pokud vložíte 6 obrázků do příspěvku (nebo 4-krát obnovíte stránku v administraci), tak se to stane? Nemáte odkaz na nějakou diskuzi, kde se to řešilo? Zkoušel jste deaktivovat všechny pluginy? Nemohla by to způsobovat třeba právě NextGEN Gallery? :-)

    #19627

    Aldo
    Participant
    Web

    Tady je ta hláška:
    Smyčka při přesměrování
    Server přesměrovává požadavky na tuto adresu sám na sebe, a to takovým způsobem, který zabraňuje jejich dokončení.
    Tento problém může být způsoben zakázáním nebo odmítnutím cookies.

    Teď jsem vypnul nějaké pluginy které jsem instaloval v krátké minulosti a budu dále pokračovat. Nicméně se mi to stává nepravidelně. Dávám dohromady staré články a fotky a tak jsem si toho všimnul.
    někdy se to stane po první opravě starého článku a někdy až po několika.
    Oprava spočívá ve vymazaní starých fotek, které byly vloženy do článku z jiného zdroje a nasypaní nových fotek přes správce médií.
    Ještě vyzkouším ten NGG ale chtěl jsem ho nechat zapnutý kvůli jinému dotazu ohledně stránkování v NGG albumech. To ale počká. Vypnu ho a uvidíme.

    #19628

    Aldo
    Participant
    Web

    Myslel jsem, že je to jenom na mém PC a že to má něco společného s IP ale ono se to zobrazuje v tu chvíli v podstatě každému, takže je to opravdu problém ve WR. To je nepříjemné.

    #19629

    Aldo
    Participant
    Web

    Ještě mě tak napadlo, co by se stalo, kdybych teda tu instalaci spustil. Co by se stalo se starým obsahem?
    Nebo co kdybych ještě jednou přeaktualizoval WP?

    #19630

    Aldo
    Participant
    Web

    Tak NGG to nedělá. Teď až se to zase samo spraví, tak zkusím přeinstalovat WP.

    #19631

    Aldo
    Participant
    Web

    Ještě jsem se chtěl zeptat,na jednu věc. Když se to takhle zacyklí, přesměruje mě to na instalaci, ale normálně aktívní. Za normálních okolností by na té instalační stránce měla být taková hláška :
    Instalace už proběhla- WordPress byl již pravděpodobně nainstalován. Pokud ho chcete přeinstalovat, vymažte prosím nejprve stávající tabulky v databázi.
    .. a ne možnost ostré instalace?
    Jak je to možné? Víte Někdo?

    #19634

    Aldo
    Participant
    Web

    Přeinstaloval jsem WP a pořád se to projevuje. Nechápu jak se může objevit INSTALL.PHP s aktívní instalací, když je systém už jednou nainstalovaný. Prostě mi to mozek nebere. Musel jsem ho přepsat, jinak by mi někdo přeinstaloval systém. Jsem zoufalý. Poslední krok, vše zálohuju a tu instalaci udělám.

    #19636

    Aldo
    Participant
    Web

    Tak jsem odklepnul tu “vynucenou instalaci” a vůbec nic se nestalo. Něco proběhlo s hláškou ERROR zablokovalo se to na cca 15 minut a už to zase spokojeně jede.
    Tady jsem v koncích. Oslovil jsem hostitele a ať se stará. Uvědomil jsem si, že jsem žádal o navýšení memory limitu a od té doby to dělá, takže je problém pravděpodobně u nich. U sebe jsem to absolutně vyloučil mnoha pokusy.
    Až budu mít výsledky, tak to tady napíšu.

    #19638

    Aldo
    Participant
    Web

    Takže vypadá to, že to bylo nedostatečným memory limitem nebo jak se to jmenuje. Sice mi ho před cca 14 dny zvyšovali ale asi nějak blbě, protože po dalším zásahu poskytovatele to vypadá, že je to v pořádku.
    Pokud nebude, budu informovat. Třeba to pomůže i někomu jinému.

    #19659

    admin
    Keymaster
    Web

    Zajímavé, díky! Podobné chování (s přesměrováním) jsem při nedostatečné PHP paměti (memory_limit) zatím neviděl. A pokud při nedostatečné paměti deaktivujete nějaký větší plugin (např. právě NextGEN Gallery), tak se to většinou ihned zlepší. Osobně bych tedy spíše řekl, že šlo i o nějaký jiný problém s nastavením serveru, ale těžko říci. Každopádně pokud hosting zasáhl a už je vše v pořádku, tak to je asi hlavní :-) O jaký šlo konkrétně hosting? A jaká byla původní hodnota pro memory_limit?

    #19663

    Aldo
    Participant
    Web

    No pravděpodobně šlo asi o jiný problém než memory limit, protože ten mi navyšovali právě před nedávnem a od té doby to nejelo. Memory limit mi navyšovali z důvodu náročnosti NGG, která mi nejela. Nicméně když jsem vypnul skoro všechny pluginy, vč NGG, tak to problém neřešilo.
    Jaký byl memory limit nevím. Ani nevím kde se to zjišťuje.
    Zatím to teda funguje.

    Hostitel je BANÁN ale jakmile spotřebuji čas který jsem si předplatil, tak utíkám pryč. Ne že by nebyli vstřícní a nefungovala podpora, ale objevuji se takové neidentifikovatelné maličkosti, jak ve fungování webu, tak i v poště a já nemám odborných sil ani času pořád něco řešit. Kór když standardní první odpověď help desku je že to není na jejich straně. Tohle byl úplně stejný problém. věděl jsem, že to není na mé straně ale musel jsem je prvně o tom sáhodlouze přesvědčit.

    #19689

    Aldo
    Participant
    Web

    Teprve teď jsem se dostal k pořádnému vyzkoušení výše uvedeného problému a i když mi hostitel prý zvýšil memory limit, tak mi to dělá stále. Sice o trochu později, po delší práci, ale stejný problém.
    Naštěstí příští měsíc migruju na jiný hosting, takže už to nebudu u stávajícího dále rozpitvávat a budu doufat, že na novém hostingu to pojede.
    Snad jen dotaz, kde zjistím konkrétní výši memory limitu?

    #19712

    admin
    Keymaster
    Web

    Zmiňovaný hosting nemá zrovna nejlepší pověst :-) Aktuální hodnotu pro memory_limit snadno zjistíte např. pomocí jednoduchého pluginu WP-Memory-Usage. Aktuální hodnotu pak najdete přímo na Nástěnce nebo na každé stránce v administraci (dole v zápatí).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (z celkem 14)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti