Nominace hráčů

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  chrasty a poslední změna je stará 7 let, 11 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #27564

    chrasty
    Participant

    Ahoj.

    Existuje nějaký plugin na nominaci hráčů na zápasy/tréninky? Aby hráči nebo jejich rodiče mohli označit, zda přijdou na zápas / trénink?

    Díky Tom

    #27567

    admin
    Keymaster
    Web

    Pro správu zápasů a hráčů je často používán plugin SportsPress, ale podle popisu chcete spíše něco jako docházku, která vlastně nemusí se sportem vůbec souviset? Pokud jsem to dobře pochopil, tak budou obecně nějaké akce (trénink, zápas), hráči (aneb patrně registrovaní uživatelé) a budou moci předem označit účast či neúčast? Nebo mi ještě něco uniká?

    #27571

    chrasty
    Participant

    Neuniká, vlastně máte pravdu. Můžete něco doporučit? Děkuji

    #27577

    admin
    Keymaster
    Web

    Bohužel s tím nemám moc zkušeností, jediné co jsem našel je plugin Attendance Manager, který vypadá vcelku dobře, ale moc lidí ho nepoužívá a občas tam narazíte asi i na japonské popisky :-(

    Existuje sice velké množství různých pluginů pro události, ale jejich účast se musí většinou potvrzovat přes nějaký formulář a spíše řeší platby než statistiky účasti. Další možností jsou rezervační pluginy, ale tam se zase řeší spíše konkrétní čas (a také cena), aby tam nebyli všichni najednou :-) Myslel jsem, že v tomto oboru něco jednoduchého existuje, ale kromě výše uvedeného pluginu jsem nic moc nenašel. Ale možná jsem špatně hledal a určitě uvítám, pokud někdo na něco narazíte.

    Napadá mě ještě možnost použití nějaké externí služby (Google Docs, Google Kalendář, ale existuje mnoho různých specializovaných služeb, a to i v češtině) pro docházku a pouze potřebný formulář vkládat na web.

    #27579

    chrasty
    Participant

    Díky za “nakopnutí”. Na plugin s klikyháky :) jsem také koukal. Externí služby zkusím.

    Tom

    #27581

    admin
    Keymaster
    Web

    Uvítám případné zkušenosti :-) Přemýšlím o tom, že by něco podobného (jednoduchého) šlo asi docela dobře připravit, ale to už by musela být placená zakázka…

    #27593

    chrasty
    Participant

    Tak jsem si opravdu chvilku hrál s Attendance Manager a není to ono. To je řešení, kde je záznam od kdy do kdy (něco jako evidence pracovní doby). Líbilo by se mi něco jako Týmuj.cz, jen pro wordpress. Chtěl bych to mít sjednocené. Kdyby někoho něco napadlo… :)

    Třeba nějaký kalendář akcí, který umožňuje se na akci přihlásit?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti