nezobrazují se popisy obrázků

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) nezobrazují se popisy obrázků

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  jojka.cz a poslední změna je stará 8 let, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #24018

    jojka.cz
    Participant

    Ahojky, mám web jojka.cz. Mám nově aktualizovaný WP a NG, ale po aktualizaci se mi rozsypaly galerie. Když jsem je dala dohromady, zjistila jsem, že se ztratily názvy-číslování obrázků. Hledala jsem všude možně, našla různé rady, jaké galerie vybrat, ale nic nefunguje. Čísla obrázků jsou pro mne velice důležité a tak jsem zde. Doufám, že se nenajde dobrá duše, která by věděla jak to napravit.

    #24022

    admin
    Keymaster
    Web

    Co to znamená, že se rozsypaly galerie a jak jste to dala dohromady? Z jak staré verze jste aktualizovala? Myslíte, že zmizely doplněné názvy obrázků a nyní je tam třeba pouze “Image00001.jpg”? Nebo co konkrétně zmizelo? Klidně sem dejte odkaz na nějaký obrázek a popište nám na příkladu, co je tam špatně…

    #24024

    jojka.cz
    Participant

    Dobrý den, jak staré verze? to už si nepamatuji, ale asi 4 roky :( Jsem amatér a stále se učím systémem pokus omyl a četbou článků na internetu. V nové galerii bylo jiné řazení, zmizely náhledy atd …. Vše se v nastavení dalo znovu nastavit, ale nikde jsem nenašla zobrazení názvů právě jak píšete „Image00001“. Pod těmito názvy jsou i obrázky uložené a jsou velice důležité pro návštěvníky. Ať jsem dle článků měnila šablony galerie, tak nikde k zobrazení názvů nedošlo. Dříve jsem tyto názvy měla vždy pod obrázkem vidět.
    http://www.jojka.cz/2015_07_25-vc-noveho-mesta-nad-metuji-jiri-kottas/

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti