Nextgen + multisite

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  Embie a poslední změna je stará 8 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #25811

    Embie
    Participant

    Ahoj, neví někdo jak správně nastavit plugin nextgen, aby se mi všechny soubory ukládali (a mohli i náčítat) z jednoho adresáře?
    Mám multisite, jedna stránka česká, druhá anglicky, obsah stejný, proto chci, když na jeden web nahraju galerii, abych ji mohl jednoduše prezentovat i na druhém webu. Přepsal jsem cestu v nastavení nextgen galerie, na urovni administrace stránek a na urovni stránky 1.(Je divné, že na urovni stránky 2 ani položka pro úpravu cesty není) Tedy jsem vše přesměroval do složky stránky 2. Když vytvořím ve stránce 1 galerii, uloží se, kam chci – do adresáře stránky 2, bohužel ale když na stránce 1 či 2 načítám alba, načítají se jen alba v dané stránce vytvořená, i když všechna alba leží v jedné složce. Věděl by někdo?

    #25821

    Embie
    Participant

    Tak odpovím sám, třeba to někomu pomůže.

    Nastavil jsem to jak píšu výše, nevím, zda je to potřeba. Pak jsem si všiml, že při přidávání fotek je tam mimo jiné pod ostatními možnostmi volba – VLOŽIT SLOŽKU – tam jednoduše povolíte, aby se zobrazila jiná složka s fotografiemi na uložišti aniž byste vytvářeli novou galerii :-)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti