NextGEN Gallery – Slideshow

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (6 účastníků) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2655

    karitraa
    Participant

    Dobrý den, používám WPress + NextGen galerii, při spuštění slideshow promítá fotografie pouze z jedné strany webu – cykluje dokola, fotky na další (druhé) straně galerie ignoruje.
    Lze nějakým způsobem nastavit, aby se prohlížela celá galerie fotografií za sebou bez ohledu na rozdělení po stránkách?
    Díky moc všem!

    #14088

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Ano, také mám podobný postřeh… Ať je to slideshow, nebo jen orientace šipkami, vždy se zasekne na konci stránky. Je to jistě tím, že by se musely Javascriptu podstrčit fotografie z celé galerie, aby je načetl do paměti, a potom zobrazil, bohužel to není zcela realizovatelné, neboť uživatelům by se nejdříve nahrávaly fotografie, a až potom stránka a šablona, což je velmi nepříjemné riziko. Samozřejmě se to dá obejít (může se místo hlavičky použít wp_footer ale myslím že je to blbost). Potencionálním řešením pro uživatele by asi bylo zrušit stránkování, a zobrazit všechny fotky na jedné stránce, ale také to není ideální, neboť to může způsobit mírnou dezorientaci ve stránce. Nejlepší rada je, nechte to takhle, stejně když návštěvník uvidí hezký obrázek hned jej bude hledat v tabulce, a když jej bude muset hledat přes několik stránek, tak jej to určitě odradí. Snad nejsem mimo… ;)

    #14089

    fancomp
    Participant

    V nastavení – galerie zaškrtni ,,Přidat skryté obrázky” poté už to jede,..pokud nahráváš fotky v rozlišení do 1024*768 tak to pojede pořád dost rychle.

    #14090

    milly
    Participant

    zaškrtol som a stále nič… funguje to len ked sa robí nová galéria?

    neveim kde som spravil blbost, ale nemusel som klilat na šípky, stačolo na kraj obrázku a ten sa zmenil. teraz ma vyhodí z galérie. v čom môže byť problém?

    #14091

    klark8
    Participant
    Web

    ja mam podobny problem…

    slideshow mi vobec nefrci…

    http://www.elkiz.eu/?page_id=10&album=1&gallery=8&show=slide

    da sa to odstranit? nastavenie nextgen gallery mam defaultne

    dakujem

    #22240

    admin
    Keymaster
    Web

    Nově jsme podobné téma řešili zde.

    fancomp: Díky, mělo by to přesně tak fungovat.

    milly: Je možné to někde vidět? Myslím, že to nastavení funguje pouze pokud vložíte klasickou galerii (Základní NextGEN Náhledy) do příspěvku/stránky.

    klark8: Díval jsem se na odkazovaný web a slideshow bez problémů funguje? Možná máte jen trochu delší limit mezi jednotlivými obrázky, ale to můžete nastavit v menu Galerie – Nastavení galerie – Základní NextGEN Prezentace – Interval (defaultně 10 vteřin).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti