Nextgen Gallery

Zvolené téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  VHR a poslední změna je stará 8 let, 6 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)
  • Autor
    Příspěvky
  • #24821

    MartinSima
    Participant

    Dobrý den.
    Po poslední aktualizaci WP mi přestala fungovat galerie. Hned po aktualizaci sem přešel na web a objevilo se na ploše údržba webu a poté již pouze bílá plocha. Pokud nechám plugin galerie aktivován, stránka se nenačte a zůstane pouze bílá plocha. Po deaktivaci stránka naběhne, ale samozřejmě nefunguje galerie, což je u fotowebu docela problém. Setkal se s tím již někdo?
    Děkuji

    #24824

    admin
    Keymaster
    Web

    Jaký používáte hosting? Jakou máte dostupnou PHP paměť (aneb memory_limit)? Pokud nevíte, tak můžete zkusit nainstalovat plugin WP-Memory-Usage a po jeho aktivaci se tyto informace dozvíte přímo na Nástěnce (nebo na každé stránce v administraci v zápatí).

    #24825

    MartinSima
    Participant

    Používám hosting Wedos a no limit.

    #24832

    admin
    Keymaster
    Web

    Aha, tak tam by neměl být s PHP pamětí problém, Wedos má limit standardně 128 MB, což obvykle stačí. Ale pro jistotu jste to pomocí pluginu vyzkoušel, kolik paměti web potřebuje?

    Nejpravděpodobnější je nějaký konflikt pluginu NextGEN Gallery s nějakým jiným pluginem či šablonou. Zkuste prosím deaktivovat všechny ostatní pluginy (kromě galerie) a nasadit výchozí šablonu Twenty Fifteen. Problém stále přetrvává i v tomto případě? NextGEN Gallery jsem viděl u Wedosu bez problémů funkční i v nejnovější verzi WordPressu…

    #24849

    MartinSima
    Participant

    Tak paměť je dobrá
    PHP Version : 5.4.37 / 64Bit OS
    Memory limit : 128 MB
    Memory usage : 14.91 MB

    Takže nastavení základní šablony a deaktivování všech pluginů nepomohlo. Stránka se načte bílá. Pokud vypnu NextGEN Gallery, stránka v pohodě naběhne. Mě také vše běželo bez problému, ale po včerejší aktualizaci se to sesypalo.

    #24855

    admin
    Keymaster
    Web

    Po aktivaci pluginu nefunguje pouze front-end nebo i celá administrace webu?

    Přihlašte se do administrace hostingu (Wedos), klikněte na konkrétní webhosting, u kterého se vyskytuje problém. V levém menu zvolte “Příplatkové služby” a pomocí zeleného tlačítka “+” zvolte možnost “Errorlog”. Následně zaškrtněte možnost “aktivovat dočasně na 24 hodin” a potvrďte tlačítkem “Aktivovat” (zdarma).

    Pak opět nasimulujte chybu (aktivace pluginu a zobrazení bílé stránky) a na FTP se podívejte do adresáře logs, kde by měl být soubor s informací o tom, co se na webu děje špatného. Napište nám sem výsledek, třeba budeme moudřejší… Bílá stránka je většinou pouze nějaká chyba, kdy dojde k přerušení skriptu a pomocí logu si chybu můžete zaznamenat…

    #25154

    Ferenc
    Participant

    Měl jsem podobný problém, který vyřešilo navýšení PHP paměti u poskytovatele hostingu…

    #25156

    VHR
    Participant

    Jsem začátečník, tak mne, prosím, omluvte pokud řeknu nějakou blbost, ale nebylo by lepší a bezpečnější volat z WordPressu fotogalerii z nějakého zcela izolovaného modu? Třeba by fotogalerie byla jako externí webová adresa.
    Já studuji WordPress abych převedl naši webovou stránku http://www.Turistika-Opava.cz do WordPressu a také abych kamarádce pomohl s fotogalerií na http://www.devcezhor.cz poněvadž ji také chcípá.
    WordPress má pro nás výhodu že je v něm možnost zpětné vazby od našich turistů a budeme umět lépe organizovat akce a také tam máme kvanta fotek.
    Je možné na WordPressu nějak zakázat upgradování? Pak by problémy se zafikáváním na upgradovaných verzích nebyly.
    Také mi nesmírně vadí nepropracovanost bezpečnostních záloh. BackWPup nepovažuji za dobrý a Adminer je asi lepší ale neumím s ním pracovat a také nechápu proč se má spouštět z WordPressu. Když se mi WordPress zafikne tak jak spustím Adminer abych stránku obnovil?
    Zdravím všechny

    #25157

    VHR
    Participant

    Vyzkoušel jsem ten plugin WP-Memory-Usage a já mám Memory Limit 70 MB, to je málo, že?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti