Nelze měnit hlavičky

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 7 let, 6 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #29387

    Dazul
    Participant

    Na webu http://www.detske-casopisy.cz se při změně data nebo stavu publikování příspěvku sice změna uloží, ale zobrazí se vždy stánka s chybovou hláškou:

    Warning: strtolower() expects parameter 1 to be string, array given in /data/web/virtuals/125874/virtual/www/domains/detske-casopisy.cz/wp-includes/formatting.php on line 1870
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/125874/virtual/www/domains/detske-casopisy.cz/wp-includes/formatting.php:1870) in /data/web/virtuals/125874/virtual/www/domains/detske-casopisy.cz/wp-admin/post.php on line 197
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/125874/virtual/www/domains/detske-casopisy.cz/wp-includes/formatting.php:1870) in /data/web/virtuals/125874/virtual/www/domains/detske-casopisy.cz/wp-includes/pluggable.php on line 1174

    Zkoušel jsem soubory formatting.php, post.php i pluggable.php nahradit staršími ze zálohy, ale to se pak web nezobrazoval vůbec :-(
    Poradíte mi jak chyby odstanit?
    Jsem laik, takže pokud to bude možné, prosím o “polopatistický” návod.

    #29425

    admin
    Keymaster
    Web

    Bože… Rychlé šípy, Rodokapsy, Komety, to tam máte všechno naskenované? Pusťte mě tam, beru si měsíc dovolenou :-)

    Ale zpět k problému – objevil se z ničeho nic nebo po nějaké aktualizaci? Zatím mě nic nenapadá, ale mohla by to způsobovat šablona NewsStream (už rok stará, bez další aktualizace) nebo spíše nějaký plugin. WordPress máte aktualizovaný, ale pluginy máte také všechny aktuální? Nepoužíváte nějaký zapomenutý, který už není vývojářem nadále aktualizován?

    #29427

    Dazul
    Participant

    Rád poskytnu přístup do společného archivu digitalizovaných čísel komukoliv kdo přispěje aspoň jedním jediným číslem, které nám v archivu chybí :-)

    Zdá se mi, že se problém vyskytnul po instalaci nějakého pluginu, který by umožňoval vybrané příspěvky z webu propojit s facebookovým profilem. Už si bohužel nevzpomínám jak se jmenoval. Ale odinstaloval jsem jej, zkontroloval, že zmizel i z adresáře pluginů (detske-casopisy.cz/wp-content/plugins).

    Zkoušel jsem nahrát i nejnovější verzi šablony NewsStream (měl jsem tam předposlední verzi).

    Prošel jsem instalované pluginy a zdá se, že jsou všechny aktualizované. Udělal jsem revizi pluginů a z těch, které už nejsou vývojářem aktualizované, používám:
    * Display Future Posts – 3 roky bez aktualizace
    * eShop Languages – 3 roky bez aktualizace
    * Facebook – 3 roky bez aktualizace
    * Flash MP3 Player JW2.3 – 4 roky bez aktualizace
    * Page Security & Membership – 2 roky bez aktualizace
    * Tabulky – 3 roky bez aktualizace
    * WPListCal – 7 roků bez aktualizace

    #29433

    admin
    Keymaster
    Web

    Když už děláte revizi pluginů, tak zlikvidujte všechny, které nutně nepotřebujete k provozu webu. Raději bych si udělal zálohu (stačit by měla databáze) a následně budete muset všechny pluginy deaktivovat a následně je zkoušet postupně aktivovat a hledat viníka. Pokud to nepomůže, tak ještě na chvíli změnit šablonu na výchozí Twenty Sixteen.

    #29482

    Dazul
    Participant

    Heuréka! Podařilo se. Bylo to pluginem (Google Sitemap by BestWebSoft – aktualizoval se před 2 týdny). Deaktivoval jsem jej a funguje to. Veliké díky.

    #29484

    admin
    Keymaster
    Web

    Plugin Google Sitemap by BestWebSoft používá mnoho lidí, ale pouze pár jich má podobný problém. Buď to bude souviset s nějakým nastavením serveru nebo tam je konflikt s jiným pluginem (či šablonou), uvidíte, jestli se to dořeší až vyjde nová verze…

    Každopádně bych se raději do budoucna zbavil i výše uvedených zastaralých pluginů :-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti