Nelze editovat stránku

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #21062

    McGarp
    Participant

    Na úvodní stránku jsem vložil animaci v gifu a asi jsem to krapet přepísk s velikostí souboru. Úvodní stránka normálně běží i s gifem, ale když chci úvodní stránku editovat, tak mě to na ni nepustí, ale pouze se objeví chybová hláška:

    Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 14306793 bytes) in D:\Inetpub\webs\429_web\www\wp-includes\formatting.php on line 1146

    #21063

    admin
    Keymaster
    Web

    To je zajímavé, podle chybové hlášky jde o problém s nedostatečnou PHP pamětí (aneb memory_limit), ale 128 MB by mělo většinou stačit skoro na všechno. Obrázek tam je vložen klasicky z Knihovny médií? Jiné stránky upravovat jdou? Nemáte na webu příliš mnoho dalších pluginů?

    #21064

    McGarp
    Participant

    Obrázek byl vložen zpuštěním a přetažením vytvořenéhé animace. Zkoušel jsem obrázek v knihovně smáznout, ale žádný efekt to nemělo. Na webu mnoho pluginů nemáme. Jedná se o tyto webové stránky: http://sestka-fm.cz/

    #21065

    admin
    Keymaster
    Web

    Na odkazovaném webu tu animaci nikde nevidím? A tu animaci jste přetáhli do Knihovny médií nebo přímo do pole s textem (vizuální editor)? Používáte patrně hosting Forpsi.com, takže by tam neměl být nějaký zásadní problém. Každopádně bych také nejdříve provedl aktualizaci, používáte už poměrně zastaralou verzi WordPressu 3.6.x.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti