Nekončný problém se SEO

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Hosting a WordPress Nekončný problém se SEO

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Emilllko a poslední změna je stará 5 let, 9 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #27139

    spanek
    Participant

    Dobrý den, už několik dní se potýká s problémem, jenž mě velmi trápí. Jedná se o to, že jsou mé webové stránky nějak blokovány, aby je roboti nemohly prohledávat, díky čemuž se na mé stránky nedostanou snad žádní lidé. Už tento problém řeším hodně dlouho, psal jsem na podporu hostingu, tam mi bohužel nepomohli, zkoušel jsem různé tutoriály a četl články. Ani přepisováním souboru robots.txt jsem nic nevyřešil. Prosím o radu, moc prosím..

    Viz odkazy níže:

    http://onlinetenis.cz
    Vyhledavač googlu mi hlásí u mého webu tohle:
    “Zobrazení popisu u tohoto výsledku je zakázáno souborem robots.txt tohoto webu – další informace.”

    http://onlinetenis.cz/robots.txt
    Můj soubor robots.txt by neměl nic blokovat, protože obsahuje následující:
    “User-agent: *
    Disallow:”

    Díky za všechnu pomoc.

    S pozdravem, Pánek.

    #27144

    Azifaral
    Participant
    Web

    Noo, já když si zkouším site:onlinetenis.cz v google tak mi to bez problémů vrátí 30 zaindexovaných stránek, což zhruba odpovídá i počtu stránek, takže si myslím, že tam nebude žádný problém. Kde přesně vám ten vyhledávač vrací tuto informaci?

    Já si myslím, že jste spíše byl trošku nedočkavý, on ten google robot na ty stránky nedojde během jednoho dne, tam to trošku pár dnů trvá. Jinak nevím jestli zpravujete ten server v Google Search Console, což doporučuji, kde tomu Google “podstrčíte” i sitemap.xml. dáte ten server “Načíst jako Google” a tím se obecně ten Google robot se rychleji nastartuje.

    #27145

    spanek
    Participant

    Děkuji za reakci. Problém se zobrazováním stránky a robots.txt včera večer zmizel. Už jsem i přidal své webové stránky do Google Search Console, a tak uvidíme, co to udělá :-)

    Chtěl bych se také zeptat, zda-li vadí, že mé webové stránky nejsou registrovány ve tvaru http://www.onlinetenis.cz, ale pouze onlinetenis.cz

    A ještě jednou bych se chtěl zeptat, zda-li nevíte, kde bych se naučil udělat takovouto tabulku/tiket na sportovní sázení, která zahrnuje možnost vyhodnocení po tiketu viz. přílohy.

    Ještě jednou děkuji za Vaši pomoc. :-)

    #35182

    Thomas1331
    Participant

    Může být problém s tématem stránky? Pokud mám například online kasíno tak mi může stránku Google penalizovat v SERPe?

    admin: Doména byla nahrazena, protože to to trochu vypadá jako pokus o spam :-) Pokud nebyl, tak se omlouvám, ale podobné pokusy jsou tady časté, takže přísnost musí být.

    #35516

    Emilllko
    Participant
    Web

    So Seo je to vždy náročné. Treba mať veľa parametrov splnených, aby vám to prinášalo výsledky. Či už on page alebo off page faktory.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti