Nejdou nahrávat nové fotky do Galerie

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Nejdou nahrávat nové fotky do Galerie

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Ales a poslední změna je stará 7 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #31046

    Ales
    Participant
    Web

    Dobrý den, prosím o radu kde by mohla být chyba. Vytvořil jsem si novou galerii a při pokusu přidat do ní nějaké fotky mi vyběhne hlášení „Nemáte oprávnění k nahrání obrázků. Obnovte stránku, nebo se ujistěte, že má váš účet dostatečná oprávnění.”. Na stránku jsem přihlášený jako administrátor. Zkusil jsem fotky nahrát pře FTP a potom je do galerie načíst. To všechno proběhlo bez problémů, ale při rozkliknutí náhledu se objeví pouze nápis nahrávání a fotky se nezobrazí. Dříve vytvořené galerie fungují bez problémů. Můžete mi někdo poradit kde by mohl být problém?

    #31088

    admin
    Keymaster
    Web

    Nezkoušel jste nějaké pluginy pro správu uživatelských oprávnění? Sice můžete být administrátor, ale něco (funkce šablony, nějaký jiný plugin) odebralo potřebná práva pro nahrávání obrázků do galerie. Může to být i problém na straně pluginu NextGEN Gallery, ale může to být také konflikt s nějakým jiným pluginem.

    Nesouvisí problém s nějakou nedávnou činností na webu (aktualizace, nový plugin, změna šablony)?

    Zkusil bych provést následující:

    – Deaktivovat všechny pluginy (kromě galerie).
    – Aktivovat výchozí šablonu Twenty Seventeen.
    – Zkusit nahrát obrázky.
    – Pokud se to stále nebude dařit, tak ještě (s deaktivovanými pluginy) vytvořit nového administrátora a zkusit to pod jeho účtem.

    #31090

    Ales
    Participant
    Web

    Dobrý den, děkuji za radu. Celý problém způsoboval plugin WP Super Cache. Když jsem ho deaktivoval NextGEN Gallery začala fungovat. Po nahrání fotek jsem jej mohl zase aktivovat.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti