Nejde mi lightbox

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  cho0082 a poslední změna je stará 7 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #30585

    cho0082
    Participant

    Dobrý den,
    na stránkách mi nejde plugin Simple Lightbox. Když udelam galerii tak mi náhledový obrázek nejde zvětšit. Když jsem to zkoušela před Nextgallery, tak mi tam vyjelo tohle. Nevíte si prosím někdo rady proč mi obrázek nejde zvětšit?

    #30587

    cho0082
    Participant

    Nastala neočekávána chyba. Byla pravděpodobně způsobena špatným nastavením servu. Zkontrolujte log s php chybami, nebo požádejte poskytovatele hostingu o pomoc.

    #30590

    admin
    Keymaster
    Web

    Moc tomu asi nerozumím, používáte kombinaci pluginů Simple Lightbox a NextGEN Gallery? A po aktivaci obou pluginů se objeví zmiňovaná chyba? Jaký používáte hosting? Zkontroloval jste log s chybami?

    #30591

    cho0082
    Participant

    nejprve jsem nahrála fotky před Mediální soubory + jsem si nainstalovala plugin Simple Lightbox, aby když kliknu na obrázek mi vyskočilo okýnko s zvětšenou fotkou. Jenže mi nejde na tu fotku kliknout, změní se mi kurzor na prst, jako by tam byl odkaz ale kdžy kliknu tak se mi nic neudělá. Tak jsem to zkusila znovu ale přes Nextgallery, a napsalo mi to tuhle chybu(výš).
    Hosting je wz.cz, a netuším vubec jak zkontrolovat log s chybami.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti