Nefunkčnost webu – zmizel obsah

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Hosting a WordPress Nefunkčnost webu – zmizel obsah

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #21299

    Baratheon
    Participant

    Dobrý den,
    potřeboval bych vědět, co se stalo a jak řešit tento problém. Když najedete na web: http://www.moram.cz tak se zobrazí úplně prázdná strana a ani zdrojový kód tam není. A stalo se to z ničeho nic. Na tom webu se minimálně tři týdny nic nedělalo, neopravovalo.

    Kontaktoval jsem technika webhostingu, který mi sdělil následující informace: Není u nás žádná chyba – doména směřuje do webhostingu. Webhosting běží bez problémů. Dostupnost domény funguje tak jak má. Chybu musí napravit správce: data tam jsou, ale nezobrazují se.

    Poraďte prosím jak tento problém řešit. Děkuji a přeji hezký den.

    #21300

    admin
    Keymaster
    Web

    Bílá stránka je většinou znamení nějaké chyby… Jaký používáte hosting? Nemohli dělat na serveru nějaké změny? Zkuste natvrdo deaktivovat všechny pluginy, tedy přejmenovat složku wp-content/plugins na FTP. A následně deaktivovat aktuálně používanou šablonu (opět přejmenováním složky wp-content/themes/sablona s aktuálně používanou šablonou). Nepomohlo to?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti