Nastavení úvodního textu při zobrazení ve vyhledávačích.

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Nastavení úvodního textu při zobrazení ve vyhledávačích.

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  neteyescz a poslední změna je stará 12 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1502

    Fred
    Participant
    Web

    Dobrý den,
    potřeboval bych poradit kde nastavit úvodní text, který se bude zobrazovat pod adresou webu ve vyhledávačích. Aktuálně je tam text z hlavní strany webu, což samozřejmě nechci.
    Nějak to nemůžu najít.

    Díky moc.

    #10958

    neteyescz
    Participant

    Dobrý den,

    To, co se zobrazuje ve vyhledávačích je věc robotů, kteří obvykle “sosají” informace z Meta info Vašeho webu. Meta jsou součástí HTML a doporučuji si o nich přečísti na JPW. WordPress je ale vychytaný a tak naštěstí nemusíte zasahovat do stránek ani se hrabat v kódu, stačí Vám použít některý ze SEO pluginů. Meta ale postupem času ztrácejí hodnotu, já však vše dělám otrocky “ručně”. Dobré SEO je základ úspěchu.

    Nelekejte se prosím, že po úpravě meta se popis ve vyhledávačích ihned nezmění, je to zapříčiněno tzv. Cachováním, což je ukládání informací do vyrovnávací paměti a pro servery je velkou úlevou. Očekávejte změnu u Googlu tak v průběhu 3-5 dní a u Seznamu budete rád, že se to vůbec někdy změní :), jejich Fulltext bot byl vždycky krapet opožděný.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti