Nasready NV+, hosting wordpressu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Nasready NV+, hosting wordpressu

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  CrocodilusCZ a poslední změna je stará 7 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #32055

    CrocodilusCZ
    Participant

    Ahoj,

    na svém NASu Nasready NV+ (RND4250) se pokouším vytvořit hosting pro wordpress. Je mi jasné, že výkon takového NASu nebude kdoví jaký a stránky budou pomalé, ale tak pro studijní účely a něco se třeba naučím.

    Na NAS jsem nainstaloval rozšíření pro PHP, vytvořil databázi, nainstaloval wordpress. Vše funguje zdá se normálně. K úplné radosti mi ale chybí aby se obrázky uploadovaly správně. Při nahrávání obrázku to končí chybou HTTP 500, přesto se obrázek nahraje a při znovuobnovení knihovny medií je obrázek vidět, nevygeneruje se však náhled.

    Nejsem si jistý jestli za to může verze apache na NASu nebo nějaký jiný problém, přikládám tedy výpis z PHP.

    Předem děkuji za případné rady.

    Attachments:
    1. phpconfig.txt
    #32117

    admin
    Keymaster
    Web

    Těžko říci, ale zrovna dnes tu máme podobný problém. Nahrávání sice neskončí chybou (možná se jen nezobrazuje), ale nahraje se pouze původní velikost a náhledy se nevytvoří… NAS jsme tu už také párkrát řešili, ale nevím, jestli tam bude něco, co by mohlo pomoci. Zkusím se na to ještě podívat, mám pocit, že se tu další podobný problém nedávno vyskytoval se stejnou chybou, jen to nějak nemůžu najít…

    #32120

    CrocodilusCZ
    Participant

    Díky za odpověď, ale už se tím asi nemá smysl trápit, hosting na NASu jsem už vzdal, dnes jsem si přinesl domů Raspberry 3 a uvidím jestli to nebude z bláta do louže :)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti