Nahraná šablona je poškozená

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Linny a poslední změna je stará 8 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #26924

    Linny
    Participant

    Dobrý den,
    udělala jsem novou čistou instalaci WP. Instalace šablon přímo od WP funguje. Mám zakoupené šablony z themeforestu, avšak při nahrání jak přes WP v .zip, tak i přes FTP, jsou ve finále poškozené a zobrazuje se jen text a odkazy. Musím znovu nainstalovat WP, nebo mám hledat chybu jinde? Jsem začátečník a moc si nevím rady.

    Hosting mám u Wedosu a s limitem trabl nemám.

    Díky za jakoukoli informaci

    Lucie

    #26937

    Michal Ozogán
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    nemáte zapnuté nějaké pluginy, které by měli za úkol optimalizovat načítání webu? Zkuste obecně vypnout všechny pluginy a mít jen čistý wordpress.

    Zkuste si podrobně přečíst návod na instalaci šablony. Zároveň Vám doporučuji obrátit se přímo na autora šablony. Jelikož jste si šablony zakoupila, měl by vám poskytnout podporu.

    Michal

    #26950

    mirekk
    Participant
    Web

    Asi se jedná o něco jiného. Když stáhnete z Themeforest šablonu a podíváte se do zazipovaného balíku, najdete tam několik složek. Vy ale potřebujete jen jednu a to tu, která se jmenuje stejně jako vaše téma. V ní jsou soubory šablony.
    Takže si zaťukejte na ten balík s nějakým, většinou dlouhým názvem a v něm najděte složku s názvem vaší šablony. Tu složku chytněte a přetáhněte si jí třeba na plochu.
    A tuto složku s názvem vase-tema.zip v administraci WP nainstalujte.

    To ostatní v balíku jsou složky např. s nápovědou, licence, návody, případně doplňkové pluginy atd.

    Je i další řešení, že si z Themeforest po přihlášení do vašeho účtu stáhnete v sekci Download jen instalační soubory šablony. Jsou to ty, o kterých píšu výše, ty vypreparované z balíku.

    #26965

    Linny
    Participant

    :) ještě jsem problém nedořešila, ale děkuji Vám oběma…

    První trabl byl u Wedosu, kde jsem musela opravit práva souborů.

    Šablonu jsem nahrávala skutečně pouze jako takovou, protože v celkovém themeforesťáckém zipu bych se nevešla přes limit u Wedosu – ani tak to není úplně košer, přes FTP rozbaleno a nahráno – a tentýž problém. Opět bez grafiky a všeho možného.

    Tak čekám na vyjádření podpory prodávajícího :)
    Koupila jsem ji asi před rokem a teď se rozhodla, že jí použiju, tak jestli mi taky třeba něco nevypršelo.

    Pluginy jsem ještě nestihla ani aktivovat (ten doporučený bazál, který mi tam naskákal při instalaci WP). Takže ty by taky neměly ničemu bránit. Ani po reinstalu WP šablona nefunguje a chybí tomu grafika a spousta dalšího, tak snad pomůže jejich help desk.

    Spíš jsem smutná z toho, že mi to dělají obě šablony, které jsem chtěla použít a šetřila jsem je na dobrý nápad. Jak se pohybuju v jiném CMS, tak jsem z WP za dva roky zapomněla i to málo, co jsem věděla :D

    Držte mi prosím pěsti a Fajn den všem :)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti