Možná úprava šablony?

Zvolené téma obsahuje celkem 11 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  JKovac a poslední změna je stará 7 let, 1 měsíc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (z celkem 12)
  • Autor
    Příspěvky
  • #30912

    max7
    Participant

    Dobrý den
    Bylo by možno nějakým způsobem odstranit či skrýt na této šabloně (i-excel )horní odkazy? telefon,mail a klidně i ty sociál linky.
    web : http://bike-hotel.cz
    Předem děkuji za odpovědi

    #30916

    Azifaral
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    no optimálně přes CSS a jsou 2 varianty. Buď zakážete celý ten zelený pruh a nebo ten pruh zůstane a zakážete jenom ten obsah. Vždy to budete dělat pomocí prvku display, kterému dáte hodnotu none.

    Varianta 1 – zákaz zobrazování celého pruhu. V této třídě už je ten prvek obsažen, tak ho jenom změníte z block na none

    .utilitybar {
        display: none;
        border-bottom: 1px solid #e7e7e7;
        height: 36px;
        line-height: 36px;
        padding: 0px;
        vertical-align: middle;
    }

    Varianta 2 – zákaz zobrazování obsahu v pruhu. V této třídě už je ten prvek není, tak ho musíte připsat:

    .ubarinnerwrap {
        margin: 0px auto;
        max-width: 1264px;
        padding: 0% 32px;
        display: none;
    }

    Samozřejmě to nesmíte upravovat v originálním CSS, protože při update by se Vám ta změna ztratila, ale musíte si to vložit do Custom CSS.

    #30917

    max7
    Participant

    Dobrý den
    Děkuji za radu,nicméně se mi to nedaří,mám zhruba přehled co máte namysli ale potřeboval bych to trošku dopřesnit jak se říká pro lajka.Nevím zda je myšlen soubor style.css,asi ne protože v něm udělané změny nefungují.Potřeboval bych navést na ten správny soubor + a také nevím co …musíte si to vložit do Custom CSS.Omlouvám se,ale už je to nejaký rok co sem si hrál s worldpressem a teď se nějak strácím. děkuji

    #30921

    Azifaral
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    ano ta úprava bude v souboru style.css (viz obrázek), ale jak jsem psal, když by jste udělal úpravu přímo v něm tak po update šablony se ta úprava ztratí. Proto si nainstalujte plugin např. Simple Custom CSS, který vám umožní udělat změny css tak, že tu změnu daného tagu vložíte jenom v rámci toho pluginu Simple Custom CSS a on vám vy změny zapracuje do kódu. A protože se jedná o alternativní css soubor, tak při updatech šablony nedochází ke ztrátě úpravy.

    Attachments:
    #30951

    max7
    Participant

    Dobrý den
    Po práci jsem se na to hned vrhnul,ale vysledek 0.Jediné co zafungovalo je váš první příklad se zápisem .utilitybar { display: none; přímo v style.CSS,,to ale zmizí řádek celý a to bych nechtěl(varianta 2 nejde) .Stahl a přidal jsem si plugin co jste doporučil Simple Custom CSS (aktivoval),ale ani vněm se mi nedaří ničeho dosáhnout.Ještě jsem si v chromu otevřel prozkoumání na danný prvek a hledal podle řádků kde se dá ono phone a mail vypnout,ale našel jsem jen vypnutí těch ikonek (mail a tel.číslo svítí dál).
    Ještě k tomu pluginu,zápisy se do něho provádějí stejně jako do style.css ? Zkusil jsem oba co jste psal,ale nic.Nevim no …
    díky za odpověď

    #30952

    Azifaral
    Participant
    Web

    Dobrý den,
    to je dost zvláštní, protože já tu úpravu normálně dělám (viz přílohy) a funguje mi to. Tedy pokud jdeme oba ke stejnému cíli :) A ano do toho pluginu děláte korektní zápis dané třídy nebo id, které chcete změnit a on přepíše ta stávající. tzn. že tam dáte celý zápis v té podobě jaké jej chcete mít. Jinak já samozřejmě vycházím z toho jak se mi to css zobrazuje na stránkách.

    #30955

    max7
    Participant

    Tak to nechápu,postup máme oba stejný.Jak jsem psal zadal jsem to i do toho pluginu a nic.Používám google chrome a pspad editor.Skusim tedy ještě jednou postup č2 přímo v css style,poprvé se nic nedělo tak uvidím,ale ten plugin mi nereagoval vůbec,nebo asi špatně zadávám.

    #30956

    Azifaral
    Participant
    Web

    btw a co takto?

    #utilitybar .ubarinnerwrap {
        margin: 0px auto;
        max-width: 1264px;
        padding: 0% 32px;
        display: none;
    }
    #30957

    max7
    Participant

    Tak heureka,, nějak mě napadlo zkusit firefox a tam je to korektně zobrazeno,vymazal jsem history a td s chrome a už to i tam je ok.Nyní ještě ten plugin zkusím,protože ten zápis přímo v css je hloupost že. děkuji za trpělivost

    #30958

    max7
    Participant

    ten váš poslední zápis mohu použít do toho pluginu ?

    #30959

    max7
    Participant

    Tak zápis do pluginu Simple Custom CSS mám takto a to nejde,jestli to nemám špatně zapsané

    /*
    .ubarinnerwrap {
    margin: 0px auto;
    max-width: 1264px;
    padding: 0% 32px;
    display: none;
    }
    */

    #31079

    JKovac
    Participant

    Dobrý den,

    pokud jste to tam vložil včetně lomítka s hvězdičkou, tak jste z toho vytvořil komentář a ten se bere pouze jako poznámka a ne funkční kód.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (z celkem 12)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti