Moje weby – změna názvu

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #21891

    Hanz17
    Participant
    Web

    Ano, šlo o tento plugin.

    Jen se ještě zeptám mimo téma, nevíte jak změnit ten název “Moje weby” na něco jinýho? Potřeboval bych to změnit minimálně v admin menu. Díky

    Admin: Odděleno z původního tématu.

    #21917

    admin
    Keymaster
    Web

    Co je na tom názvu špatného? :-) Je to součást oficiální lokalizace a změnit to můžete několika způsoby (podobné téma bylo řešeno zde):

    – Filtr gettext (řešeno např. zde).

    – Změna přímo v lokalizačním souboru wp-content/languages/admin-network-cs_CZ.po (a nezapomenout vygenerovat i .mo). Pozor, při další aktualizaci bude soubor automaticky nahrazen původní verzí.

    – Použití nějakého pluginu, např. Quick Localization či Say what?

    #21919

    Hanz17
    Participant
    Web

    Název sám o sobě není špatný, ale jelikož na tom webu budou redaktoři a šefredaktoři, kteří budou mít možnost se pohybovat po všech webech, tak se mi tam ten překlad moc nehodí a radši bych tam dal třeba jen Weby atp.

    #21921

    admin
    Keymaster
    Web

    Ono by to mělo sloužit jako označení webů, kam má konkrétní uživatel přístup (je tam registrován). Takže tam vlastně každý uživatel může vidět jiné weby, podle toho, zda je u nich přiřazen. Ale je pravda, že to nejsou přímo “jeho” weby, ale je na nich jenom registrován. Na druhou stranu samotné “Weby” jsou použity pro přehled všech existujících webů v rámci sítě. Možná by se tedy hodilo něco jako “Dostupné weby”?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti